Workshops

 1. Hvad er Yogapati ?

  Hvad er Yogapati ?

  Yogapati 

  Yogaterapeut Gitte

  På kort tid er Yogapati blevet efterspurgt i hele landet. Flere af deres workshops er blevet udsolgt på kun få timer og så kan du selvfølgelig møde dem på Copenhagen Yogafestival.  

  Helt kort så er Yogapati osteopati inspireret yogaterapi. 

  Yogapati startede som en ide hos Gitte efter, at hun i flere år havde arbejdet som yogaterapeut med lægehenviste patienter på forskellige rygcentre og fysiocentre.

  Efter at have deltaget i mange interne kurser og haft muligheden for at sparre med fysioterapeuter og i særdeleshed osteopater, så gav det menin....

  Læs mere »
 2. Embodied Flow Workshop i Stockholm med Satu Tuomela

  Embodied Flow Workshop i Stockholm med Satu Tuomela

  Embodied Flow Workshop i Stockholm med Satu Tuomela

  Af Skribent Freya Christine Clausen

  På hyggelige Yoga Shakti på Södermalm i Stockholm mødte jeg op en fredag forårsaften for at tage hul på en 2-dages workshop med den finske yogalærer Satu Tuomela.

  Jeg havde én gang tidligere taget en yin yogatime med hende på Yoga Games i Stockholm, og var utroligt berørt af hendes intuitive måde at guide timen med stor respekt for de følelser, som rørte sig i rummet. Så jeg glædede mig!

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

  Jeg var sådan en lille smule træt og brugt, som man jo ret tit er, når man når til fredag, og i hele yogastudiet summede det af kaotisk fredagsenergi - mange i rummet (inklusiv mig selv!) havde tydeligvis stadig tusind af ugens tanker i hovedet og havde ikke sluppet de man....

  Læs mere »
 3. Interview med yogalærer Milla Floryd Yoga Games 2015

  Interview med yogalærer Milla Floryd Yoga Games 2015

  Milla Floryd der underviser på Yoga Games i Stockholm denne weekend

  Hvilken yoga underviser du og hvorfor har du valgt denne type ?

  På Yoga Games i Stockholm underviser jeg en acroyoga time. Jeg er lærer i vinyasa, acro og flyvende yoga mere eller mindre på heltid, og jeg foretrækker ikke en af formerne frem for de andre. I mine øjne komplementerer de hinanden rigtig fint.

  Hvor finder du inspiration til din undervisning og er der emner der får ekstra fokus for tiden ?

  Jeg bliver inspireret af bevægelse og form. Jeg får mange af mine undervisningsideer fra dans, cirkus og kunstverdenen. Jeg vil nok altid være meget fascineret af de uendelige muligheder som kroppen har.

  Alle de magiske bevægelser vi kan udføre og alle de former vi kan tage. De følelser som vi kan formidle. Om der er noget specifikt jeg arbejder med lige nu? Transitions. Overgangen mellem forskellige asanas. Rejsen - ikke målet.

  Du afholder en workshop på Yoga Games....

  Læs mere »
 4. Dans og musik på Bali!

  Dans og musik på Bali!

  Bali spirit festival Fejr livet med yoga, dans og musik.

  - skrevet af Barbara Szorad

  Bali spirit festival afholdes en gang om året i Ubud (sidst i marts). Jeg havde først læst om festivallen sidste år i februar, hvor jeg drømte om at komme væk fra vinteren til et varmt og solrigt sted.

  Hvilken dejlig kombination – tænkte jeg – at man samtidig kan dyrke yoga, danse, høre musik og muligvis møde en masse spændende mennesker!

  Så i år, da jeg igen drømte om sommervejr og eventyr besluttede jeg at tage af sted – med en veninde. Vi er begge to yogalærere, så det var oplagt at tage på yogaferie sammen.

  Vi fløj fra København til Singapore, hvor vi opholdt os i et par dage og derefter satte vi kursen mod Bali.

  I Denpasar lufthavn blev vi hentet af en chauffør og kørt til vores hotel, Ubud Aura. Hotellet lå et dejligt, s....

  Læs mere »