Iben Nielsen

 1. Der er ikke noget at fixe!

  Der er ikke noget at fixe!

  Der er ikke noget at fixe! 

  At yogalove blogger Iben Nielsen

  Kender du det her scenarie?

  Hvis jeg bare lige taber de der 4-5 kg. er alt godt. Så tiltrækker jeg den perfekte kæreste, og kan hoppe ned i alt det tøj der hænger og venter i skabet, eller endnu bedre, forkæler mig med noget nyt.

  Og når jeg løber min rute næste gang, så løber jeg lige 5 minutter hurtigere gennem skoven, tjekker hastighed og km. på min tæller undervejs.

  Så bliver jeg meget mere glad og tilfreds med mig selv nemlig YES!! Det her med, at der er en indre følelse af, måske nærmest en fast tro på, at ....

  Læs mere »
 2. Hvad er rigtig YOGA?

  Hvad er rigtig YOGA?

  Hvad er YOGA?

  Af Yogalove blogger Iben Nielsen indehaver af " Yoga i Valby "

  Det er et spørgsmål som jeg tror, at mange yogalærere bruger energi på at definere, her i en tid hvor opblomstring af YOGA bare vedbliver at udvikle sig, og alverdens stilarter og former for yoga finder vejen til diverse yogacentre, på aftenskoler og i fitness-regi.

  Heldigvis for udbredelsen, for som et moderne menneske i en foranderlig verden, har du og jeg god brug for yoga, eller andet i den samme kategori, som kan give os lidt tid i tilbagetrækning, bringe balance til et hverdagsliv der for mange af os ofte foregår lidt i overhalingsbanen.

  De fristende tilbud livet rummer, som en intens karriere på jobbet, tid med famile og venner, tid til Facebook eller Instagram, tid på internettet, til Marathonløb, eller smarte cafe-besøg og shoppin....

  Læs mere »
 3. DRIKKER CAFE LATTE OG BLOGGER SAMTIDIG, NÆRVÆR HVOR?

  DRIKKER CAFE LATTE OG BLOGGER SAMTIDIG, NÆRVÆR HVOR?

  ”At lære at bevæge sig fra det ene øjeblik til det næste”

  Iben Yogalove.dk blogger 15/08/2013

  ”At lære at bevæge sig fra det ene øjeblik til det næste” skal Krishnamurti have sagt.

  Det er da nemt nok, tænker jeg, men har svært ved at vælge om det skal handle om Nærvær, Yoga eller Mindfulness når øjeblikke i vågen tilstand forsøges beskrevet i en blog.

  Vinderen blev MINDFULNESS, men kunne lige så godt have været skriv om nærvær eller yoga. Prøv at se følgende historie for dit indre blik, så vil jeg invitere dig med på en yogaklasse og indflette begreber fra

  Mindfulness

  Du er trådt ind i yogasalen, endelig! For det har været en lang dag og krop og sind længes efter yoga, efter den ro der følger med tiden på yogamåtten og efterfølgende.

  Du nyder det velkendte, det hold og den yogalærer du har fulgt gennem længere tid, hvis instruktion og væremåde du er v....

  Læs mere »
 4. Champagnepropper

  Champagnepropper

  Lad sindets mentale champagnepropper springe

  Iben Nielsen - Yogalove.dk blogger 19/01/2013

  SÅ er et helt nyt sprødt år skudt i gang, og sammen med det, også begyndelser og afslutninger.

  Må jeg spørge dig; Brugte du mere tid nytårsaften og i dagene optil på at reflektere over året der gik, end på at tænke over det nye der kommer, eller var der naturligt nok lige dele af det hele i dine tanker?

   

  STOP, MÆRK, OPLEV

  Måske fulgte du verdens nemmeste vej, at være til stede lige NU! Du ER midt i festen, en aften med god mad og levende mennesker, indtager det hele sammen med lidt (eller for meget måske) champagne og fyrværkeri?

  Lægger du mærke til hvor meget nemmere tilværelsen bliver af at være til stede i nuet, at når du slipper tanker om hvad der er sket før, stopper med at rumle over, at hun sagde sådan til mig, eller hvorfor gjorde han det....

  Læs mere »