Juice og smoothie opskrifter

  1. Hybensmoothie med æble og gulerød

    Hybensmoothie med æble og gulerød

    Hybensmoothie med æble og gulerød

    2 store spsk. Hybenmarmelade (hjemmelavet) eller 2 dl rensede hybenskaller, eller 2 spsk. hybenpulver

    1 1/2 gulerod

    1 æble uden skræl og kernehus (kan udelades)

    2-3 dl vegetabilsk 'mælk'

    1 banan

    Evt. 1 spsk mandelmel eller proteinpulver (evt. collagenpulver)

    Evt 1 spsk hørfrøolie

    Sådan laver du en hybensmoothie

    Blend og server.

    Collagen er en vigtig byggesten i vores bindevæv, i vores sener, hud, ledbånd, knogler og blod.

    Vi er meget afhængige af collagen for at få stærke og sunde muskler, organer, led, knogler, negle, hud og hår.

    Det er med til at give styrke og elasticitet. Vores knoglevæv består af 36 % collagen. Vores hud består af 75 % collagen. Det er vigtigt at hold....

    Læs mere »
  2. Lækker vandmelon i tern

    Lækker vandmelon i tern

    Vandmelon i tern

    1-2 personer

    Lækker morgenmad, smækfyldt med vitaminer, mineraler, sunde cellefedtstoffer og proteiner. Kickstart til en varm sommerdag eller når blodsukkeret skal stabiliseres.

    ¼ vandmelon, i tern

    1 pære, i tern

    2 spsk, lecithin granulat

    2 spsk. kakaonibs

    2 spsk. chiafrømel – kværnede chiafrø i en kaffekværn eller tør blender

    1 tsk. citronsaft

    2 spsk. Hørfrøolie

    Sådan gør du:

    Læg vandmelon og pære i en skål- Drys og hæld de resterende ingredienser over. Bland det hele godt sammen. Nyd!

    Lecithin granulat er en naturlig kilde til fosfolipider.

    Fosfolipider er hovedbestanddel i cellemembraner og andre membraner i cellernes indre. De findes i hele kroppens væv og organer; især hjerne- og nervevæv. De muliggør optagelsen af fedtsyrer i tarmen, sørger for transport af fedtstoffer rundt i kroppen og udvekslingen af fedtstoffer mellem cellerne og deres omgive....

    Læs mere »