KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Shampoo

Zenz Organic

Zenz er en frisørkæde i København og vi nu fortæller dig, at Zenz også står for at lave nogle helt fantastiske økologiske hårprodukter, som vi er stolte af at tilbyde. Produkterne fra Zenz er ikke blot økologiske, de er endda også svanemærkede, hvilket er en god indikator for, hvad det er for en type produkter de forsøger at skabe hos Zenz.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Zenz er en frisørkæde i København. Men hvad laver Zenz så på en webshop med helseprodukter? Ja, det er måske mærkværdigt ved første øjekast. Når vi nu fortæller dig, at Zenz også står for at lave nogle helt fantastiske økologiske hårprodukter, så giver det måske mere mening. Produkterne fra Zenz er ikke blot økologiske, de er endda også svanemærkede, hvilket er en god indikator for, hvad det er for en type produkter de forsøger at skabe hos Zenz. Zenz er et meget eksklusivt mærke, der udelukkende føres hos Zenz egne frisørsaloner og udvalgte frisørbutikker.

Vi kan dog også præsentere Zenz online her på Yogalove.dk

Så nu har du muligheden for at handle de økologiske produkter fra Zenz online her hos os. Zenz bygger på naturlige ingredienser. Således finder man bl.a. økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk aloe vera i nogle af shampooerne fra Zenz. De fleste ved nok, at aloe vera er noget af det bedste man overhovedet kan forkæle sin krop med. Shampoo med aloe vera fra Zenz er i topklassen indenfor shampoo-verdenen og anbefales til alle, der vil det bedste for deres krop. Det produkt, der hedder styling paste no. 06 fra Zenz, modtog i 2011 prisen for Årets danske produkt ved Danish Beauty Awards. Denne pris vidner også om, at Zenz er et mærke, der virkelig er på vej frem og måske inden længe står overfor et endeligt gennembrud i Danmark og udlandet. Produkterne fra Zenz er desuden særdeles flotte, så de pynter på ethvert badeværelse. Køb dine Zenz produkter online her på webshoppen.