Monthly Archives: November 2014

 1. Den store nordiske yogakonference

  Yoga Games Besøg Yoga Games – den store nordiske yogakonference

  Yoga Games er Skandinaviens største yogaarrangør med The Nordic Yoga Conference og forskellige inspirationsdage og yogarejser på programmet.

   

  yogagames - yogalove.dk

  Nordisk yogakonference i Sverige

  Hører du til dem, der elsker at dyrke yoga, vil du også elske at besøge The Nordic Yoga Conference, der afholdes i Sverige nogle gange om året.

  I løbet af de tre dage, som konferencen altid varer, kan du deltage i en lang række forskellige workshops, dyrke yoga og lytte til masser af spændende foredrag. Der er mange vidt forskellige emner på programmet, så det kan være svært at vælge.

  Men der er helt sikke....

  Læs mere »
 2. Påfuglen går forud for Saraswati og fortæller verden om hendes fødsel.

  Påfuglen går forud for Saraswati og fortæller verden om hendes fødsel.

  I begyndelsen var der kaos i universet.

  Af Yogalove Blogger Soham

  Alt eksisterede i sin opløste og flydende form. Brahma, Skaberen, tænkte for sig selv “Hvordan bringer jeg orden til dette kaos?”

  Og Devi, Gudinden svarede “Med viden og visdom!” Fra hendes oprindelige uendelig form gjorde Devi sig lille som et sesam frø og lagde sig til hvile i munden på Brahma.

  Her begyndte hun at tage en ny form, en metamorfose af episke proportioner. Så en dag, da hun var klar, trådte hun ud af Brahmas store mund, som ud af en dør.

  Kosmiske kaos og den visdom og skønhed der lå deri.

  Hendes kommen blev bebudet af en dansende påfugl og hun red på en hvid svane. Hun bar en smuk hvid sari samt en mala af rosa perler.

  I den ene hånd holdte hun en samling af hellige tekser og i den anden en veena, et musik instrument med strenge og en svanebøjet hals. Gudinden sagde “viden og visdom hjælper en til at se muligheder der, hvor man før kun så problemer” og unde....

  Læs mere »
 3. Manden bag Palæorestauranterne i KBH

  Manden bag Palæorestauranterne i KBH

   

  Sund mad uden klamheder og ligegyldigt fluff.

  Det er virkelig noget de har fattet hos Palæo. At lave sund fast food der smager lækkert og som stiller vores sult uden den bitre fornemmelse af dårlig samvittighed.

  Her er en wrap lavet på æg og en cookie bagt på kokosmel og nødder. Fordi protein og fedt mætter mere end kulhydrater, er det ikke et tilfælde, at retterne på menukortet får os til at køre lidt længere på literen.

  Her bliver vores trang til salt og sødt tilfredsstillet på en smart og velsmagende måde.

  Konceptet bygger på stenalderkost og om man er til det eller ej, går man ikke galt i byen hvis man gæster Palæo i jagten efter et godt og næringsrigt måltid. På CYF mødte vi Peter, den unge entreprenør og manden bag Palæorestauranterne i København.

  Her fik vi blandt andet opskriften på de sprøde chokoladecookies helt uden kulhydrater, æg  og mejeriprodukter (opskriften finder du længere nede i dette indlæg) og som snildt kan....

  Læs mere »
 4. Yoga i Vejle

  Yoga i Vejle

  Yoga i Vejle

  Leder du efter undervisning i yoga i Vejle, så fortvivl ikke.

  Der findes masser af steder, hvor du kan dyrke din yoga. Hos Yoga Studio kan du få undervisning i yoga og meditation. Yoga by Heart tilbyder undervisning i hatha yoga for begyndere og letøvede.

  Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

  Hvis du søger efter mere eksklusivt sted at dyrke yoga, er Hotel Vejlefjord måske stedet. Her kan du udover yoga og meditation også forkæle dig selv med termiske bade, saunagus, massage og ansigtsbehandlinger mm....

  Læs mere »
 5. Yoga i Valby

  Yoga i Valby

  Yoga i Valby

  I Valby kan du bl.a. dyrke yoga hos Kursuscentret Kilden, som tilbyder yoga og chakra kurser, yoga dance og mindfulness.

  Yoga Bliss drives af Tanja Ottesen, som underviser både på Yogacentralen på Frederiksberg og i Fitness World i Valby. Du kan også få yogaundervisning YOGA i Valby, som har yoga for alle og yoga for gravide, samt hensynstagende yoga i samarbejde med Gigtskolen.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

   ....

  Læs mere »
 6. Yoga i Slagelse

  Yoga i Slagelse

  Yoga i Slagelse

  Der er ingen undskyldning for ikke at lave yoga i Slagelse. Hos Livsnyder Yoga Studio kan du finde forskellige yogahold, som bliver afholdt hver uge. Du kan også deltage i yogahold eller få enetimer hos Charlotte Kaaber, der underviser i astanga yoga, hatha yoga, meditation og pranayama (vejrtrækningsøvelser), samt har også workshops og foredrag.

  Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

  Yoga Garden har yogahold hver onsdag. Også Fitness, Fitness World, AOF og LOF tilbyder yogaundervisning.

   ....

  Læs mere »
 7. Yoga i Skanderborg

  Yoga i Skanderborg

  Yoga i Skanderborg

  I Skanderborg tilbyder Egelund Yoga undervisning i hatha yoga på holdplan og for firmaer. Du kan også dyrke Iyengar yoga hos City-Yoga, der samarbejder med LOF Skanderborg.

  De har ligeledes hold- og firmaundervisning. I træningscentret Sport og Fitness Højvangen desuden gå til morgenyoga, hvis du gerne vil starte dagen med masser af overskud og energi

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop....

  Læs mere »
 8. Yoga i Roskilde

  Yoga i Roskilde

  Yoga i Roskilde

  Yoga i Roskilde kan du bl.a. finde hos Anna-Helene Kaliszan, som underviser i yoga og mensendieck gymnastik. Hos Padma Yoga får du fordybende kurser klassisk yoga og meditation i behagelige omgivelser.

  Stort udvalg i Yogaudstyr Hurtig levering. Køb i dag.

  Ved yogalærer Mette Cordt er der mulighed for både yoga og meditation, massage, krops- og samtaleterapi. Yogatræning i roligt tempo med flydende overgange får du ved Life Club Roskilde....

  Læs mere »
 9. Yoga i Randers

  Yoga i Randers

  Yoga i Randers

  Leder du efter et sted i Randers, hvor du kan lave hatha yoga, er Yogasiden et godt bud. Her er både hold for begynder, øvede og seniorer.

  Og hos Lone Yoga tilbyder yogalærer Lone Riff yoga til børn, voksne og gravide. Hos Center for Terapi og Selvudvikling finder du både klassisk hatha yoga, hensynstagende yoga og yoga mod stress. Fitness World og Byens Fitness har også holdtræning i yoga.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

   ....

  Læs mere »
 10. Yoga i Næstved

  Yoga i Næstved

  Yoga i Næstved

  Yogastedet Yoga Dans Meditation drives af Camilla Netterstrøm, som er uddannet yogalærer med mange års erfaring med yoga, dans og meditation. I fitnesscentret SCALA kan du komme til yogatræning, hvor der arbejdes med hele kroppen. Også Fitness World på Grønvej tilbyder yoga.

  Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

  Næstved Firma Sport

  På Kasernevej i Næstved ligger yogastedet Næstved Firma Sport, som giver dig smidighed og styrke.

  Du kan også få kurser i yoga hos LOF, AOF og FOF, samt hos Aftenskole.nu som har en række forskellige kursustyper, bl.a. for gravide, smerteplagede, smidighed, hensynstagende yoga, meditation og mindfulness....

  Læs mere »