Monthly Archives: December 2014

 1. Yummy Yin Sundays Workshop

  Yummy Yin Sundays Workshop

  Workshop hos ”Yoga på Vesterbro”

  Af Freja Elenonora Lind

  En regnfuld og blæsende søndag eftermiddag, efter børnene og manden er sendt i Zoo med regntøj på, cykler jeg mod workshoppen på Vesterbro hos Yoga på Vesterbro.

  Jeg har sagt ja til at afprøve en anden form for yoga end den form jeg kender mest til. Med familie, fuldtids arbejde, hus og hvad der der-til-hører, er Jeg-tid ikke noget jeg oplever hver dag.

  Én gang om ugen (søndag morgen) cykler jeg dog til én times Hatha Yoga i et fitnesscenter, hvor rummet fyldes af ca. 35 yoga måtter, og én instruktør forsøger på bedst mulige måde at guide os alle gennem en masse stillinger og stræk. Denne frihed har jeg taget mig igennem et lille års tid nu.

  Deep listening - destination trust - full surrender

  Nu skal jeg for f....

  Læs mere »
 2. Yogaens wild child

  Yogaens wild child

  Yogaens wild child

  Tine Christensen er yogaunderviser og indehaver af From Yoga With Love, som tilbyder yogaundervisning, retreats, events og workshops.

  Tine blogger til dagligt på fromyogawithlove.dk Jeg befinder mig i den mondæne ende af Soho i London. Tæt på Oxford Street og Oxford Circus. Jeg er på vej til Jivamukti Yoga Immersion med Gabriela Bozic og Emma Henry i TriYogas studio i Soho.  

  TriYogas studie i London

  Gaden summer af liv, og menneskemyldret er intenst. I den lille gårdhave, hvor TriYogas studie er, er turister godt i gang med at indtage aftenens måltid. Stemningen er høj, latter og samtaler runger op igennem den tre etager høje gårdhave, og musikken giver genlyd.

   

  ....

  Læs mere »