Yogaudstyr

Yogaudstyr hos Yogalove til din yogatræning

Se vores store udvalg af unikke mærker. Her i webshoppen finder du masser af yogaudstyr af høj kvalitet og fra fede yogabrands, som er kendt rundt om i verden. Vi har et bredt udvalg i skridsikre yogamåtter, strækbart yogatøj, yogablokke, tasker til din yogamåtte, dvd’er med yogaøvelser, inspirerende bøger, røgelse og meget andet.

22 varer

Faldende orden
 1. Run & Relax Bandha Yoga bukser
  Run & Relax Bandha Yoga bukser
  Bedømmelse:
  100%
  As low as 599,00 kr.
 2. Olaplex Salon Intro Kit 3 x 525 ml
 3. Dad hat "Take it easy"
 4. Spiritual Gangster Good karma duffle bag
 5. SG Varsity Palms Pouch
 6. Geranium & Star Anise Røgelse
 7. Run and Relax Yoga bh
  Run and Relax Yoga bh
  As low as 299,00 kr.
 8. Marie Headband
  Marie Headband
  149,00 kr.

Yogaudstyr køb online - Stort udvalg i Yogaudstyr.‎

Yoga handler ikke blot om selve træningen og udførslen af yogaøvelserne – det handler også om afslapning og om at opnå en mental og indre ro. Derfor er det vigtigt at have godt yogaudstyr af god kvalitet, som du kan anvende i din praksis. Så det kan godt betale sig, at du bruger lidt ekstra penge på dit yogaudstyr. Vi sælger kvalitetsvarer, som gør din yogatræning nemmere og mere behagelig. Alle vores yogamåtter er af høj kvalitet og sikrer, at du står fast, når du dyrker yoga.

Yogablok giver støtte, løft og grounding i yoga stillingerne.

Din yogablok bør ligeledes være af god kvalitet, så du har den rette støtte under yogaen. På Yogalove.dk er vores filosofi, at man aldrig bør gå på kompromis med pris og kvalitet. Kvaliteten er afgørende for resultatet af din yogatræning. Så derfor: hellere betale lidt ekstra og få en kvalitetsvare. Det betaler sig i længden. Gå på opdagelse i vores webshop og se de mange muligheder inden for kvalitetsudstyr til din yogatræning.