Superfoods

Superfoods var et par år siden virkelig et ord, der var på alles læber. Fordelene ved superfoods er blevet fremhævet ved at uddanne eksperter og sundhed entusiaster både i Danmark og i udlandet og tilhænger er nemme at finde i aviser, på internettet og TV. Orderet "super" i superfoods er, at dette er sundhed fødevarer, der indeholder store mængder af vitaminer og mineraler.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Supermad består normalt af knust og tørrede bær, græs eller alger. For folk, der er aktiv i yoga, pilates og kan andre aktiviteter bidrager superfoodstil øget overskud og energiniveau, hvilket betyder at du kan holde ud længere under aktiviteter såsom nye yogaøvelser eller lange løbeture.

Opskrifter til madretter og smoothies

Supermad er ofte en del af opskrifter retter og smoothies, som vil give dig en eller to ekstra kick om morgenen eller efter træning. Mange blogs om sundhed og livsstil anmeldelser superfoods med, ja, superlativer, og både sportsfolk og berømtheder sværger til superfoods. Find ud af hvilke krav du vil have dækket med superfoods fra Yogalove.dk og inkluder superfoods i din næste shake eller morgenmad.