Bikram yoga

Bikram Yoga tøj – Yogalove tilbyder lækkert yogatøj

Er du ny ud i yogaens verden, eller er du på vej til at gå på opdagelse i en anden yogaform, end den du plejer? Så kan det være svært på forhånd at vurdere, hvilken påklædning der er mest optimal i forhold til den valgte yogapraksis. Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af bikram yoga tøj, så du kan blive godt klædt på til at kaste dig ud i den sveddryppende bikram yoga.

4 varer

Faldende orden
 1. Run and Relax Yoga bukser
  Udsolgt
 2. Run and Relax Bandha Yogabukser
  Run and Relax Bandha Yogabukser
  As low as 400,00 kr.
 3. Run & Relax Bandha Yoga bukser
  Udsolgt
  Run & Relax Bandha Yoga bukser
  Bedømmelse:
  100%
 4. Run and Relax sømløs Yoga bh
  Run and Relax sømløs Yoga bh
  As low as 395,00 kr.

Hvad er bikram yoga?

Bikram yoga, også populært kaldet for hot yoga, er en form for yoga, der dyrkes i et lokale, der er opvarmet til 40 grader. Allerede her er det ikke svært at gætte, at bikram yoga er en varm fornøjelse, og det er derfor vigtigt, at du er klædt ordentligt på i bikram yoga tøj, der egner sig til denne yogaform. Bikram yoga har en helt fantastisk effekt på kroppen, idet yogaen virker udrensende, reducerer stress og giver ny energi til hverdagen ved at skille kroppen af med ophobede affaldsstoffer.

Bikram yoga udspringer af Hatha yoga og er udviklet af Bikram Choudhury. 

Du vil være renere i både krop og sind, når du forlader yogastudiet eller træningslokalet efter en omgang bikram yoga. Husk dog at drikke rigeligt med vand efter at have praktiseret bikram yoga, da du nemt kan blive svimmel, dehydreret og utilpas særligt de første par gange, du dyrker bikram yoga – specielt hvis du ikke har husket at klæde dig på i det rette bikram yoga tøj, der lader kroppen ånde under træningen.

Bikram yoga tøj vi anbefaler.

Dette bikram yoga tøj anbefaler vi I vores webshop finder du et bredt udvalg af bikram yoga tøj, der egner sig perfekt til at dyrke bikram yoga i. Det handler om ikke at have for meget tøj på under træningen, hvorfor et par leggins eller shorts samt en ærmeløs top er den helt ideelle påklædning. Alt vores bikram yoga tøj er fremstillet i svedtransporterende materiale, der leder sveden væk fra kroppen. Selvom det kan virke fristende at vælge bikram yoga tøj i løst materiale, anbefaler vi alligevel, at du går efter de tætsiddende beklædningsgenstande, da de giver dig den bedste komfort og bevægelsesfrihed under træningen.

Udover bikram yoga tøj anbefaler vi også, at du anskaffer dig en god bikram yoga måtte, eksempelvis en hot yoga måtte fra Yama, der fungerer som yogamåtte og håndklæde i ét, og som derfor bør være en fast del af dit yogaudstyr sammen med dit bikram yoga tøj.