Monthly Archives: August 2017

 1. Interview med Hrönn Kold Sigurðardóttir

  Interview med Hrönn Kold Sigurðardóttir

  Hrönn Kold Sigurðardóttir Interview

  Af Hrönn Kold Sigurðardóttir

  Hvilke yogaformer underviser du i og kan du fortælle om din kærlighed til dem og hvorfor?

  Jeg er trænet Anusara og Rasa Yoga lærer og underviser klasser som man klassisk kalder Hatha, Vinyasa og Restorative yoga. De har alle nogle særlige kvaliteter som jeg er vild med men det sker mere og mere at mine Hatha og Vinyasa klasser bliver en slags fusion af form og flow - altså ikke kun det ene eller det andet.

  Mine klasser er altid krydret med et tema som jeg bruger til at vække hjertets særlige kvaliteter og gøre min elever bevidste om hvordan yoga kan hjælpe dem med at vokse som mennesker. Jeg inkluderer ofte diverse pranayamas og meditation i mine klasser uanset type af klasse.

  Den resto....

  Læs mere »
 2. Festival Optakt: Ann-Charlotte indehaver af Prana Yoga Shala

  Festival Optakt: Ann-Charlotte indehaver af Prana Yoga Shala

  Prana Yoga Shala - Dig og din yoga – med Ann-Charlotte indehaver

  Hvilke yogaformer underviser du i ?

  Jeg underviser i vinyasa, yin flow og restorativ yin Jeg har også undervist i ashtanga i 17 år, men stoppede med det sidste år.

  Hvorfor netop dem?

  Jeg oplever at det mix af yogaformer, jeg underviser i, giver os alt det, vi har brug for: Styrke, bevægelse, smidighed og ro, og det er en gave at kunne tilpasse yogaen efter humør, årstid, energiniveau mm.

  Hvad kan man som deltager på Copenhagen Yoga Festival forvente at opleve ved at komme til din klasse ?

  På min vinyasa-klasse inviteres du til et dejligt møde med din stabiliserende muskulatur, samt en oplevelse af at det fantastiske univers lige under din hud er i centrum....

  Læs mere »
 3. Oplev Ilse Kjær Gaardahl på Copenhagen Yogafestival

  Oplev Ilse Kjær Gaardahl på Copenhagen Yogafestival

   

  Ilse Kjær Gaardahl på Copenhagen Yogafestival Dig og din yoga –, City-Yoga

  Hvilke yogaformer underviser du i ?

  Iyengar Yoga

  Hvorfor netop den?

  Jeg er oprindelig uddannet Hatayogalærer i 1993. Min lærer Anette Dyrbye, fik mig samme år med til en IyengarYoga convention i London – for at møde og fejre B.K.S. Iyengar. Han blev 75 år.

  Der var 1000 deltagere. Jeg mærkede med det samme at denne yogaform lige var noget for mig. Det hele tiltalte mig, brugen af hjælpemidler ved behov, de lige linjer ja hele metoden var lige det jeg søgte. Derfor blev jeg som en af de første her i Danmark certificeret Iyengaryoga lærer i 1996.

  Hvad kan deltatager på Copenhagen Yoga Festival forvente at opleve ved at komme til din klasse ?

  Ilse Kjær Gaardahl vil give en smagsprøve på Iyengaryoga metoden. Vi har dog ikke de forskellige hjælpemidler, – men jeg vil undervise....

  Læs mere »
 4. Yoga i Dragør

  Yoga i Dragør

  Yoga i Dragør

  Yoga vinder større og større popularitet hos danskerne, og det er der mange årsager til. Den mest markant årsag er, at yoga er en sport som kan dyrkes af alle. Der er ingen begrænsninger i forhold til alder, vægt, eller tidligere erfaring.

   

  Kun én yogatime om ugen for at forbedre sin sundhed.

  Enhver kan begynde at dyrke yoga, og man behøver ikke træne længe, før man oplever de sundhedsmæssige fordele. Man behøver kun én yogatime om ugen for at forbedre sin sundhed, og man vil begynde at mærke forskel allerede efter få træningstimer.

  Her kan du dyrke yoga i Dragør

  Hvis du har lyst til at prøve yoga, er der flere steder i Dragør, hvor der tilbydes yogatimer af trænede undervisere. God undervisning er en vigtig nøgle til succes, og uden en god underviser kan man risikere at pådrage sig selv skader, fordi man ikke får den rette vejledning og dermed udfører øvelserne forkert. Her kan du læse mere, om d....

  Læs mere »
 5. Forandring som et grundvilkår

  Forandring som et grundvilkår

  Heraklit - Forandring som et grundvilkår

  Af Vivi Lund Jacobsen

  ”Det eneste uforanderlige er, at alting er i forandring”. Du kender måske det gamle citat af den græske filosof Heraklit. Hvis du ikke kender citatet, kender du om end helt sikkert følelsen. For sådan er livet; foranderligt.

  Det er et grundvilkår.

  Heraklit mente, at du aldrig kan bade i det samme vand i den samme flod flere gange – for vandet står ikke stille, men flyder i stedet konstant fremad uden at vende retur. Så selvom du dypper tæerne fra flodbredden præcis det samme sted som forrige gang, vil dét, der møder dem, altid være nyt vand.

  Livets forandringer kan være med forskelligt fortegn.

  Nogle perioder føler du, at de trækker dig ned i en mudderpøl, slæber dig flere hundrede kilometer ved hårrødderne og afslutter med at placere en spids albue direkte i mellemgulvet. Andre tider lysner de din....

  Læs mere »