Monthly Archives: August 2016

 1. Mødt på Copenhagen Yoga Festival pladsen

  Mødt på Copenhagen Yoga Festival pladsen

  Govind Radhakrishnan Mødt på Copenhagen Yoga Festival pladsen

  Jeg mødte Govind Radhakrishnan ved hans bod på Yogafestivalen i København. Han er en inder med smilende øjne, og han udstråler en indre ro. Vi spurgte ham om følgende:

  Er det første gang du er her på Yogafestivalen?

  Nej, det er niende år, at jeg er her. Jeg rejser rundt i bl.a. Danmark både København, Århus og Ålborg og holder yogaundervisning, retreats og satsangs.

  Hvad er det bedste her på Copenhagen Yoga festivalen?

  Det er at komme her og hjælpe menneskeheden til at vågne op. Det trænger den til. Der er hårdt brug for at mennesker vågner op, og der sker en forandring.

  Hvorfor lige Danmark?

  Det er fordi folk netop i Danmark har brug for en opvågning. Om vinteren er folk deprimerede fordi der ikke er nok sollys, og selvom at Danmark betegnes som et land hvor folk er glade, er der en meget høj s....

  Læs mere »
 2. Trine Zafina Søndergaard underviser på Copenhagen Yogafestival

  Trine Zafina Søndergaard underviser på Copenhagen Yogafestival

  Trine Zafina Søndergaard underviser på Copenhagen Yogafestival

  læs Interview med Trine:

  Hvilke yogaformer underviser du i og kan du fortælle om din kærlighed til dem og hvorfor?

  Jeg underviser i Bikram Yoga, som er en yoga serie med 26 Hatha yoga stillinger og 2 vejrtrækningsøvelser. Timen varer 90 minutter og man får arbejdet effektivt med hele kroppen.

  Denne form for yoga tiltaler mig pga. intensiteten, den meditative rytme og ikke mindst dens helende effekt på kroppen.

  Da jeg første gang prøvede Bikram Yoga i 2003 i New Zealand var det kærlighed ved første blik. Bikram Yoga giver en helt særlig ro, jeg ikke har oplevet at finde andre steder.

  Hvad kan man som deltager på Copenhagen Yoga Festival forventer at opleve ved at komme til din klasse?

  Som deltager på min klasse kan man forvente at blive udfordret! ....

  Læs mere »
 3. Optakt CYF16: Sisse Jensen Dall underviser på Copehagen Yogafestival

  Optakt CYF16: Sisse Jensen Dall underviser på Copehagen Yogafestival

  Yoga for sportsfolk

  Hvilke yogaformer underviser du i og kan du fortælle om din kærlighed til dem og hvorfor?

  Jeg er en søger, og kan lide og eksperimentere. Jeg har prøvet kundalini, jivamukti, bikram yoga, hot, sivananda, yin, restorativ m.m. og har selv undervist i vinyasa og hatha.

  Sidste år hørte jeg for første gang om noget der hed Bowspring og var på Barbados for at studere det i en måned.

  For mig, som elsker at finde ud af hvad der helt præcist sker i kroppen rent anatomisk og fysiologisk når man bevæger sig, gav Bowspring utroligt meget mening. Endnu mere mening giver det, fordi jeg arbejder med sportsfolk og hvordan de kan bevæge sig mere optimalt og forebygge skader. Desuden har jeg oplevet t mange sportsudøvere har fortalt mig, at de med Bowspring ikke føler at yoga er ’totur’ for deres stive lemmer og at de føler at de kan være med.


  Hvad kan man s
  ....

  Læs mere »
 4. Yoga er mit liv!

  Yoga er mit liv!

  Jeg har boet i mit yogastudio i 7 år

   

  Hvilke yogaform underviser du i, og kan du fortælle om din kærlig til den og hvorfor?

  Af Ulla Steen 

  Jeg underviser primært i Kundalini yoga. Hver gang jeg sætter mig på yogamåtten og Kundalini yoga er på menuen, skyller der glæde og lykkefølelse gennem min krop.

  Jeg er fuldstændig til stede og hver celle i kroppen danser til musikken, mantra´erne. Jeg nyder synet af mine deltagere, der arbejder hårdt og koncentreret, for derefter at lade smilet brede sig hen over ansigt og krop, når den dybe indånding afløses af den lange udånding efter hver øvelse. Det er for mig et rum fyldt med livskraft, livsglæde og fællesskab.

  Jeg er uddannet Hatha og Kundalini yogalærer og har efteruddannelser i mange grene indenfor Yoga, Pilates og QiGong, men Kundalini yogaen....

  Læs mere »
 5. PATANJALI YOGA

  PATANJALI YOGA

  PATANJALI YOGA.

  Yogaretning grundlagt af Ali Dashti med stor vægt på sekvensering og autentisitet i undervisningen.

  Der er fokus på præcision og grundighed samt ”alignment”. Der arbejdes intelligent og anatomisk korrekt så skader mindskes mens styrke og udholdenhed opbygges. Der arbejdes med styrke og gode velgørende stræk men også med smidighed og balance.

  Der bruges en del yoga remedier så man kan få optimalt ud af træningen uanset niveau og form. Der lægges endvidere vægt på åndedrættet samt ”det at være til stede” samt finde glæden i nærværet.

  Patanjali Yoga er bygget på principperne fra Hatha Yoga og Iyengar Yoga og grundlagt i 2013 af Ali Dashti. Ali er født og opvokset i Poone, Indien. Har lært og boet hos samt været en del af Iyengar familien siden han var en stor knægt. Ali har studeret hos BKS Iyengar, Geeta og Prashant i mange år samt ledsaget både Guruji og Geeta på mange rejser.

  Siden 2000 har Ali boet i Bern, hvor han sammen me....

  Læs mere »
 6. Pilates Aalborg

  Pilates Aalborg

  Pilates Aalborg & Træning hos Pilates Aalborg

  Pilates Aalborgs flottes træningslokaler ligger på Skelagervej 375A, Hasserisgaard. Alle instruktørerne hos Pilates Aalborg er certificerede i en eller flere Pilates-, Reformer- eller Yoga-uddannelser. Den høje faglighed blandt vores instruktører sikrer, at instruktørerne har en professionel tilgang til træningen. Derfor har vores instruktører også altid overskud til at tage hensyn til den enkelte. Pilates Aalborg har nemlig træning med dig i fokus.

  Få mere ud af hverdagen

  Når du træner hos Pilates Aalborg, opbygger du ikke kun muskelmasse, du styrker også samspillet mellem din krop og dit sind.

  Netop dette samspil er afgørende for vores daglige velbefindende.

  Med de Pilates-, Yoga- og Reformer-hold du kan deltage i hos Pilates Aalborg, får du mulighed for at styrke din bal....

  Læs mere »
 7. Jeg har en stor kærlighed til kundaliniyoga

  Jeg har en stor kærlighed til kundaliniyoga

  Ilona Marquard Kundalini yoga lnterview

  Hvilke yogaform underviser du i og kan du fortælle om din kærlig til den og hvorfor ?

  Jeg underviser i kundalini- og yin yoga. Kundaliniyoga var den første yogaform jeg tog en yogalæreruddannelse i. På daværende tidspunkt havde jeg prøvet kundalini et par gange efter mange år med asthanga og vinyasa, men yogaformen vækkede min kærlighed fra første gang jeg oplevede den. Selvom der var elementer som virkede anderledes fx brug af mantraer og underviserens hvide tøj, var effekten af yogaen var så kraftfuld at jeg var overbevist fra første yogatime.

  Jeg husker tydeligt at komme ud af studiet efter min første kundalinitime og være forbløffet over hvad lige var sket.

  Det var sommer og det var som om at verden vibrerede i sollyset og alting føltes levende og nærværende. Det var en tilstand, som jeg....

  Læs mere »