Monthly Archives: October 2017

 1. Interview med Bente Ibsen indehaver af Yogimind i Hillerød

  Interview med Bente Ibsen indehaver af Yogimind i Hillerød

  Yogimind i Hillerød

   

  Hvilken yogaform underviser du i og kan du fortælle om din kærlighed til den og hvorfor?

  Jeg underviser i en fusion mellem Hatha yoga og vinyasa flow, også beskrevet som YogaInMotion.

  For mig er åndedrættet essentielt og kernen til fordybelse. Vi lever i en nogle gange lidt for stresset hverdag, så når timen er ovre, vil jeg gerne at man har en fornemmelse af at være ”reloaded”. At du for en stund fører hele din opmærksomhed indad og glemmer alt om verdenen udenfor.

  Derudover underviser jeg i restorative yoga samt Yogimind - mindful yoga. Mindful yoga, hvor der er mere fokus på pranayama samt meditation. I mit yogastudie, Yogimind bliver der derudover undervist i Astanga, Vinyasa samt Yin yoga

  Hvor henter du inspiration til din undervisning? Og hvad arbejder du med for tiden

  Der er....

  Læs mere »
 2. En snak med Dansk Vegetarisk Forening

  En snak med Dansk Vegetarisk Forening

  Dansk Vegetarisk Forening + Copenhagen Yoga Festival 

  Årets Copenhagen Yoga Festival blev taget skridtet videre med tilstedeværelsen af Dansk Vegetarisk Forening, der afholdte en sideløbende festival på Femøren ved Amager Strand, til glæde for de mange besøgende, der kunne nyde godt af de mange lækre vegetariske boder med mad og drikke og spændende arrangementer med input til en grønnere og mere bæredygtig livsstil.

  Yogalove har taget en snak med Rune-Christoffer Dragsdal for at høre mere om samarbejdet, og om det levede op til forventningerne og for at finde ud af mere om foreningen og dens drømme og mål – og ikke mindst for at få lidt tips til en vegetarisk livsstil.

  Hvordan opstod samarbejdet mellem Dansk Vegetarisk Forening og Copenhagen Yoga Festival?

  -Vi havde i Dansk Vegetarisk Forening i et års tid arbejdet på konceptet for en vegetarisk festival, men vi havde endnu ikke fundet et sted....

  Læs mere »