KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogastroppe

Yoga stropper og blokke

Yoga blokke er et glimrende tilbehør til din træning. Især for begyndere, der ønsker at arbejde med fleksibilitet, yoga blokke er en smart måde at opbygge noget højde, så du kan lære stillingerne og på den måde at strække ud på uden over at belaste muskler og led.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kork blok til yoga - Yogablok i kork miljøvenlig yogablokke ...

Hvis stillingerne synes noget udfordrende i starten, eller generelt ikke så fleksible som instruktører i fitnesscentret eller workout videoer, yoga blokke er uundværlige for en effektiv udøvelse og wellness. Nogle særlige positurer og stretching er faktisk endnu bedre med hjælp fra en yoga blok. For eksempel kan det løfte dig op i armene, mens du sidder med krydsede ben være nemmere med to yogablokke.

Yoga blok er også godt at have til Pilates og når at strække ud.

Yoga stropper er en anden vigtig tilbehør, der kan gøre din træning mere spændende. En strop kan give ekstra plads til bevægelse, for eksempel, hvis du ikke ned til fødderne som en slags forlængelse. Yoga stroppe er godt at have for både begyndere og øvede, og mange studier er at bruge stropper aktivt til bestemte yogastillinger samt afspænding. Her finder du yoga blokke og stropper til yoga i høj kvalitet med Yogalove