Monthly Archives: April 2020

 1. Yogalærer fra hjertet

  Yogalærer fra hjertet

  Yogalærer fra hjertet - grundyogauddannelse på 125 timer

  Læs mere om Yogalæreruddannelse Yogalærer fra hjertet - grunduddannelse på 125 timer hos Kirstine Stenvad Yoga tlf. 22260480 mail: namaste@kirstinestenvad.dk

  Hvilken yogauddannelse har du/ I selv taget?

  Mine yogauddannelser: 265t Hatha Flow TT + 80t Chandra TT + 60t Yin immersion + 100t børneyoga TT + 50t restorative yoga and therapeutic vinyasa TT + 300t advanced TT + 60t yoga nidra TT (dertil kommer kurser og uddannelser i ayurveda, thai yoga massage, anatomi m.m.)

  Hvordan beskriver i overordnet jeres uddannelse?

  Drømmer du om at undervise yoga fra hjertet? –

  At stå i dig selv med alt det DU er og undervise en yogaklasse med lige præcis det, du ønsker at give videre?

  Eller måske vil du gerne nå dybere i din egenpraksis og mærke den komme helt rent fra hjertet?

  Enhver rejse starter med et skridt, og det før....

  Læs mere »
 2. Yogalærer i Corona tid

  Yogalærer i Corona tid

  Yogalærer i Corona tid

  Af Ulla Steen

  Er du sulten, kan du på få minutter varme din mad op i en mikroovn eller køre forbi McDonalds og få langet en burger ud. Butikker er åbne alle ugens dage, nogle endda døgnet rundt, du kan optage et kviklån og og få det overført til din konto med det samme, sexpartnere leveres med et swipe, kærestebrev med et klik  o.s.v. Vi behøver ikke vente på noget som helst!

  Vi bliver bombarderet med begivenheder og muligheder i en konstant strøm.

  Den 11. marts ændrede alt dette sig. Med et slag, blev alt aflyst. Vi kunne ikke længere bevæge os frit, tage på festivaler, koncerter eller deltage i fester.

  Som i en apokalyptisk Hollywood-film indtog den lille røde Corona virus scenen og....

  Læs mere »
 3. Lockdown Yoga

  Lockdown Yoga

  Lockdown Yoga

  Af Yogalove Ann-Charlotte Monrad

  Onsdag d. 11. marts burde landets yogalærere egentlig have jublet.

  Det vi prøvede at overbevise vores elever om at gøre i hver eneste klasse – at være fuldt til stede i nuet – var endelig en realitet, og den var endda påkrævet af staten.

  Vi blev dog alle i løbet af ganske få øjeblikke klar over, at mens det er fuldkommen fantastisk at give sig selv små øjeblikke af totalt nærvær i en yogapraksis, så er den tilgang ret meget sværere at overføre til en almindelig hverdag.

  Uanset hvor gode vi er til at være i nuet, har langt de fleste af os brug for en eller anden form for fremtidsplan, både i forhold til vores arbejdssituation, vores fritidsinteresser og vores møder med dem, vi holder af.

  Når vi mister muligheden for at være medbestemmende i forhold til vores fremtid, bliver livet lige pludselig udfordrende på en måde, der er virke....

  Læs mere »