Tørbørste

Tørbørstning virker umiddelbart som det helt nye og store skønhedsfænomen, men faktisk har teknikken til tørbørstning, og de gavnlige effekter deraf, været kendt i flere hundrede år, før trenden blomstrede op igen for et par år siden. Det er da heller ikke uden grund, at tørbørstning er blevet så populært blandt både unge og ældre.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Tørbørstning kan nemlig noget ganske særligt, og tørbørstning et par gange om ugen kan blandt andet:

Forebygge cellulite (appelsinhud) - Sætte gang i blodomløbet - Give din hud fornyet glød - Give en fastere og sundere hud - Mindske rynker og fine linjer - Hjælpe på fordøjelsen, så du bliver mindre oppustet - Forebygge oxidativt stress i kroppen Der er således mange gevinster ved at prøve tørbørstning, hvis du synes, at din hud virker træt og godt kunne bruge et energiboost. Men hvordan kommer du så i gang med at tørbørste ? Læs med nedenfor, hvor vi gennemgår, hvordan en tørbørste fungerer, og hvordan du bør gribe en tørbørstning an for at opnå det bedste resultat.

Sådan fungerer en tørbørste

Til tørbørstning skal du bruge en kropsbørste beregnet til formålet. Det kan eksempelvis være en ionisk kropsbørste med kobber. Kort fortalt sætter tørbørstning med en kropsbørste gang i en udrensning af huden, der vil begynde at udskille de affaldsstoffer, der har ophobet sig i den, og som blandt andet kan medvirke til diverse problemer med huden, herunder ujævn og/eller uren hud, som det er de færreste, der nyder at rende rundt med. Bedre detox af kroppen end en tørbørstning findes derfor ganske enkelt ikke, og så er tørbørstning tilmed ganske behageligt og nemt at gå til sammenlignet med diverse udrensningskure. Brug kropsbørsten på tør hud morgen eller aften, før du går i bad, så de døde hudceller børstes bort og fornyelsen af dine celler kan begynde. En tørbørstning behøver ikke at tage mere end to minutter, men har du god tid bør du bruge op til 10 minutter på at få børstet kroppen godt igennem.

Tørbørstning fra underkrop til overkrop

Start med at børste under fødderne og ved dine ankler, og bevæg dig langsomt op langs benene i cirkulære bevægelser. Børst altid i retning mod hjertet, da det giver den mest optimale effekt. Når du har børstet underkroppen, skal du fortsætte med overkroppen. Start med fingrene på højre hånd og bevæg tørbørsten op mod skulderen. Fortsæt derefter på venstre side af kroppen og vær grundig med at få hele kroppen med. Vær forsigtig ved mave, bryst og inderlår, og børst ikke hals og ansigt. Det findes der særlige ansigtsbørster til, der giver skånsom pleje til den følsomme hud i ansigtet. Når du er færdig med din tørbørstning, bør du gå i bad for at stimulere dit indre system yderligere og naturligvis for at vaske de døde hudceller af kroppen. Afslut den selvforkælende rutine med tørbørstning med at smøre dig ind i en god kropsolie eller bodylotion, der plejer og giver fugt til huden, så den hurtigt får bygget sig selv op på ny efter dagens tørbørstning.