Monthly Archives: December 2015

 1. Yin Yoga massage

  Yin Yoga massage

  Yin Yoga massage

  Af Astrid Krysfeldt Hansen

  Forleden var jeg til massage. Ikke en hvilken som helst massage, næ nej, en massage, der kombinerer tre favoritter i min verden. Yoga, akupressur og thai-massage - det var yin yoga-massage.

  Super spændt på at opleve, hvad det mon var, begav jeg mig af sted i den iskolde vind, der susede gennem Københavns gader den dag.

  Det var som at træde ind i en oase af en anden verden, da jeg ankom. Jeg blev mødt af Trine, der med ro og sit blide væsen tog imod mig, som en stærk kontrast til den bidende kulde udenfor døren.

  Jeg fik en varm kop the, inden Trine ledte mig ind i massagerummet. Chantende musik strømmede ud i rummet, og iført yogatøj og uldsokker lagde jeg mig til rette på de bløde tæpper.

  Til at starte med masserede Trine mit ansigt, for på den måde at afspænde meri....

  Læs mere »
 2. Bali … just go

  Bali … just go

  Bali yoga … just go

  Af Nanna Wagner Nielsen pathoftheheart.dk

  Der bliver ved med at poppe beskeder ind i min mailboks fra folk som skal til Bali eller nogen som kender nogen. Alle interesseret i yoga og man kan rolig sige at Bali er blevet vores tids, Go to place for yoga.

  Så en længe ventet blog om skønne steder der er værd at besøge og en liste af inspiration for dem som har lyst til at udforske Bali.

  Yoga Bali de sidste par år har jeg haft glæden af at rejse en del til Bali for at undervise på retreat og yogalærer uddannelser.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

  Min introduktion til Bali yoga scenen skete da en veninde Emily Kuser inviterede mig i vinteren 2013 til at undervise et retreat med hende og efterfølgende assisterede jeg Tara Judelle på en af hendes trainings.

  Begge Ladies har le....

  Læs mere »
 3. det modsatte af at multitaske

  det modsatte af at multitaske

  Shamatha – det modsatte af at multitaske

  Af Yogalove.dk blogger Lars damkjaer

  Så. Nu er telefonen slukket. Mailprogrammer og Facebook ligeså. Det er tid til at fokusere og til at praktisere det modsatte af at multitaske. Det er tid til: Shamatha.

  Shamatha er en buddhistisk meditationsform, der har været praktiseret i mere end 2500 år. Formålet med denne træning er at øge koncentrationen og berolige sindet.

  Shamatha betyder fokuseret opmærksomhed og går kort fortalt ud på at rette opmærksomheden ind på et enkelt objekt eller fænomen. Dette kan være fx være åndedrættet, kroppen, lydene eller det at gå.

  Buddha videregav omkring 20 forskellige shamatha meditationer. Den mest udbredte er mindfulness på åndedrættet.

  Og hvad kan vi så bruge denne prakisis til i dag? Rigtig meget. Ja, jeg vil endda påstå mere end nogensinde før. Shamatha handler nemlig om det modsatte af at multitaske. Det handler om fordybelse.

  Alt....

  Læs mere »