Monthly Archives: January 2019

 1. Yoga til overflod – med udsigt over Stockholm

  Yoga til overflod – med udsigt over Stockholm

  Yoga til overflod – med udsigt over Stockholm

  Yogagames er blevet til en stor begivenhed over de seneste år med stadig flere deltagere og masser af variation i programmet. I år foregår Yogagames 8.-10. februar – og igen er adressen Münchenbryggeriet, der ligger på Södermalm i Stockholm med fin udsigt over Riddarfjorden. Ud over masser af forskellige yogaklasser, som man kan melde sig til via programmet online, så er der en helsemesse, hvor alskens yogaudstyr kan købes, duftes, smages og prøves. Her er der gratis adgang.

  Eventet afholdes i år for 9. gang og er blevet en stadig stigende succes.

  Der er både gamle instruktør-kendinge på podiet i år – som Rusty Wells, Adam Husler og Josephine Selander og Sophia Göth… og der er mange nye, der kombinerer f.eks. mindfulness, ps....

  Læs mere »
 2. Everyday Yoga Yogalæreruddannelsen

  Everyday Yoga Yogalæreruddannelsen

  Vi har spurgt Hanne fra Everyday Yoga om indhold, pris, varighed og specialer deres yogauddannelse. Bliv klogere på Everyday Yoga  yogalæreruddannelsen her:

  Hvilken yogalæreruddannelse har du/ I selv taget?

  Train to Teach. Jeg har undervist i Astanga yoga i mere end 20 år YATT 500+ Advanced YA certificeret De første år underviste jeg som assistent og co-lærer hos min yoga lærer Ina Thanild - en af de første, der underviste i Astanga i DK. 50 timers TT i Astang m David Swenson 2010 200 YATT i Samahitha Yoga Thailand i Astanga Vinyasa Yoga 2011 +300 Advanced YATT Sattva Yoga København i bla. Hot Yoga, Chandra Yoga 2014 100 Rocket Yoga TT i San Fransisco og Brigthon YATT og IYI ( IT´s Yoga International) Derudover siden 2001 utallige TT af 30 - 50 timers Astanga Workshops i København med udenlandske Astanga Teachers som: Kino McGreagor, Tim Feldmann....

  Læs mere »
 3. Yoga med højt til loftet The Yoga Flat

  Yoga med højt til loftet The Yoga Flat

  The Yoga Flat - Yoga med højt til loftet

  Interview med Nicolai Boas indehaver af The Yoga Flat på Nørrebro og Christianshavn med sin søster der også er yogalærer.

  Hvad tænker du er de vigtigste elementer i et yogastudie?

  En skøn atmosfære der kan skabe ro op plads samt støtter potentiel personlig udvikling. hvad oplever du, at folk ønsker og efterlyser, når de vælger yogastudie ? Det er svært at sige en speciel ting men det vi får god feedback på er kvaliteten af vores undervisning, følelsen af fællesskab/community samt de dejlige omgivelser.

  Yoga boomer og har gjort det et godt stykke tid - også de mere indadvendte og spirituelle aspekter - hvorfor tror du det? og hvad tænker du om det?

  Mit take på det er nok at vi tildels lever i en tid præget af navlebeskuelse. Alle kæmper en brag kamp....

  Læs mere »