Yoga blok

Yogablok af kork

Hvis du holder af at dyrke yoga, så ved du også at man kan dyrke det uden at eje noget specielt udstyr. Behageligt tøj og en enkel måtte er nok til at man kan få en god start. Men hvis man gerne vil dyrke yoga seriøst, så kan man gøre sig selv en stor tjeneste ved at anskaffe sig ekstra udstyr, der gør det endnu mere komfortabelt.

1 vare

Faldende orden
  1. Yogablok af kork

Et af de produkter, der er blevet meget populært i de senere år, er en yogablok. Den kan hjælpe dig med at forbedre din evne til at opnå forskellige yogastillinger. Den mindsker afstanden mellem dig og gulvet, så det kan være nemmere at opnå en ønsket stilling, hvis ens niveau ikke er helt højt nok endnu. Det giver mere selvtillid og gør at man prøver kræfter med flere forskellige stillinger. Man anvender den også som en forlængelse af ens arme, men kan også anvendes til at støtte ryg, hoved og hofter.

En yogablok kan være fremstillet af alt lige fra skum og bambus til træ og kork. Denne specifikke model er er lavet af kork, der er et af de mest bæredygtigt materialer. Enhver, der har lidt samvittighed, går op i miljøet og bæredygtighed, for vi skal jo gerne beholde vores klode lidt endnu. Så vælg denne yogablok, der er produceret i Portugal af bæredygtigt kork.

 

Bliv bedre til yoga ved brug af Yogablok

Yoga skal gerne være en behagelig oplevelse så derfor kan man få stor glæde og nytte af denne yogablok. Den kan gøre yoga mere tilgængeligt for begyndere og for dem der er kommet til skade og har brug for lidt ekstra støtte undervejs. Den hjælper også en med at være opmærksom på hvordan man anvender ens muskler korrekt i forskellige stillinger.

Det er dog ikke kun begyndere, der kan få glæde af denne vidunderlige yogablok af kork. Uanset hvem man er og hvor dygtig man er, så kan man blive mere opmærksom på sine stillinger og muskler ved brugen af en yogablok. Det er altså en perfekt måde at forkæle sig selv lidt på. At man så ovenikøbet kan vælge den bæredygtige løsning med en blok af kork, er jo bare endnu bedre. Gå aldrig på kompromis med kvaliteten, men vælg det bedste udstyr. Dette finder du her hos os og du kan være helt sikker på, at du får en god oplevelse med din helt egen yogablok.