Pilates

Stort udvalg af Pilates tøj

Pilates er en træningsform, der er blevet meget populær også i Danmark. Siden den første pilates åbnet i New York i 1926, damer og herrer over hele verden omfavnede denne livgivende aktivitet og motion.

5 varer

Faldende orden
  1. SPIRITUAL GANGSTER Yogatøj Namaste V-Neck
  2. Run and Relax Yoga bukser
    Udsolgt
  3. Run and Relax Bandha Yogabukser
    Run and Relax Bandha Yogabukser
    As low as 400,00 kr.
  4. Run and Relax Yoga bh
    Run and Relax Yoga bh
    As low as 299,00 kr.
  5. Pilates Basic (DVD)

Pilates styrker en række mindre muskler

Dette er en træningsform, hvor ,man, virkelig gør fremskridt på hver session. "Efter 30 gange har du fået en ny krop", som grundlæggeren Pilates, Joseph H. Pilates, har engang lovet sine kunder. Pilates styrker muskler og led og giver øget smidighed og fleksibilitet. Med de rigtige Pilates øvelse aktiverer og styrker man en række mindre muskler, der bidrager til en øget følelse af styrke, balance og velvære.

Drømmekroppen med Pilates øvelse

Inden Pilates kan, afhængigt af niveau, træne på måtte med bold og specielt designet træningsudstyr. I vores butik har vi et godt udvalg af workout tøj til Pilates, som er både funktionel og elegant på samme tid. Med ordentlig Pilates tøj kan du fuldt ud koncentrere dig om din træning uden at skulle tænkte på tøjet, der kan foldes eller glider op, mens du bøjer og stræk. Kom et skridt tættere på målet, uanset om velvære eller den såkaldte drømme krop med Pilates træning! Yogalove.dk er din online butik for tøj og udstyr pilates.

Indehave af Pilates Point i Bergen LIN-CHRISTIN OM RUN & RELAX PILATES TØJ

For en som mig, som arbejder i træningstøj hver dag, er kvaliteten og designet af tøjet meget vigtige. Jeg har længe været på udkig efter et mærke, som både har en god pasform, høj kvalitet, er stilfuldt og har et feminint design, som hverken ser for sporty eller praktisk ud. Run & Relax´s pilates kollektion passer mig derfor perfekt. Stoffet er utroligt blødt og behageligt, og holder mig også varm, selv når jeg arbejder i et roligt tempo, og skal holde lange udstræknings-stillinger. Deres BH er simpelthen den bedste, jeg nogensinde har haft.

Udover, at Run & Relax pilates kollektion ser flot ud

Og jeg elsker de flotte stropper, der danner et kryds over ryggen på BH'en samt singlet´en!

Tights´ne sidder også godt, og følger ens bevægelser (og glider ikke for langt ned!), og hårbåndet er ret genialt, sidder perfekt også i høj intensive arbejdssituationer. Udover, at Run & Relax pilates kollektion ser flot ud, er det afgørende for mig, at det er et norsk mærke med en tung miljøvenlig profil, at tøjet er designet for yoga og pilates udøvere (det mærkes), og at det er grundlagt og drevet af stærke og selvbevidste norske kvinder med en klar og positiv vision, som jeg kan tilslutte mig hundrede procent.

Jeg er derfor stolt af at være ambassadør for Run & Relax;-).