Kristine Marie Rost

 1. Kristine Marie Rost - Oplev hende på Copenhagen Yoga festival

  Kristine Marie Rost - Oplev hende på Copenhagen Yoga festival

  Kristine Marie Rost på Pulsation Point lørdag kl 17.30 til 19.00

  Hvilke yogaform underviser du i og kan du fortælle om din kærlig til den og hvorfor ?

  Jeg underviser i YY (Yin yoga). YY giver mig styrke til at se det smukke i livet også på en regnvejrsdag! YY har helet min krop og mit sind efter 15-17år med kroniske eftervirkninger som hovedpine 24/7, fordøjelsesproblemer, sårbarhed, vrede, fysisk svaghed, menstruationsproblemer som uregelmæssighed og PMS, nakkestivning, lændeproblemer og ondt i benene så snart jeg stod op om morgenen og satte dem i gulvet.

  YY balancerer os som en helhed mellem krop og sind, da der i den YY stil jeg underviser i, arbejdes med energi og bevægelse til at styrke vores organer.

  Hvor henter du inspiration til din undervisning ? og hvad arbejder du med for tiden.

  Jeg har fulgt Asiens førende Yin....

  Læs mere »
 2. En stilleleg for voksne

  En stilleleg for voksne

  Yin yoga – en stilleleg for voksne

  Kan du huske stilleleg?

  Den der leg de voksne foreslog sidst på eftermiddagen i børnehaven, til børnefødselsdagen og som jeg kan huske nogle af os børn ønskede i 6. klasse under cover af Byen sover.

  Ahaa stilhed for en stund. Kan faktisk også huske hvordan vi i min børnehave efter sanglegene, lå på ryggen imens en af pædagogerne fortalte en historie og to andre gik rundt og løftede let på vores arme, for at vi kunne fornemme, hvad det ville sige at være afslappet. Sawasana, eller Pentacle som den hedder i yin yoga, stiftede jeg tilsyneladende allerede bekendtskab med som 3-årig og jeg elskede det.

  Fuldstændig som når jeg med opbakning fra størstedelen af klassen fik gennemtrumfet Byen Sover. Hovedet hvilende på armene hen over bordet og så kunne jeg ellers bare håbe på, ikke at blive prikket på ryggen, for det var så rart bare at....

  Læs mere »