Chai latte

Lun dig på en chai latte.

Chai latte er navnet for den fantastiske krydrede varme te drik fra Indien. Chai latte er perfekt til at lune sig på en kølig dag. Det er kombinationen af sort te og en række indiske krydderier såsom kanel, kardemomme, ingefær og nelliker, der giver chai latte sin karakteristiske smag. Chai latte er en moderne og cremet variant af den oprindelige version chai te.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

chai latte pulver

Den latte-agtige konsistens og smag opnås ved at brygge den på varmt mælk frem for varmt vand. Fusionen af det cremede og det krydrede giver en helt unik balance mellem det søde og det stærke. Chai latte er en unik orientalsk blend, der skaber en følelse af velvære og hvis forførende duft og smag stimulerer dine sanser. Find din Chai latte yndlingsvariant Chai latte er en tetrend der er kommet for at blive og hvis ikke du allerede har prøvet den så kan du købe chai latte og chai te på nettet og smage den skønne tedrik. Den skønne krydrede te kan fås i mange varianter.

Køb chai latte eller chai te online og lad dig forføre af orientens charme 

Du kan vælge mellem den originale chai latte eller en række variationer med vanilje, kakao, grøn te, sukkerfri og mange flere. Chai latte er en drik der henvender sig til et bredt publikum og som med sin sødme og fylde har vundet danskernes hjerter. Køb chai latte online Der er ingen grund til at købe chai latte på en dyr cafe, du kan sagtens få cafeoplevelsen derhjemme så du kan nyde en god chai latte når du vil. Du kan købe chai latte og chai te på nettet både som tebrev og som pulver.