Monthly Archives: April 2015

 1. Workshop anmeldelse Hamsa Yoga Aarhus

  Workshop anmeldelse Hamsa Yoga Aarhus

  Kom hjem i dig selv med restorativ yoga

  Af Tine Christensen er yogaunderviser og ejer af From Yoga With Love.

  En fredag i januar befandt jeg mig på vej til en restorativ yoga workshop i Hamsa Yoga Studio Aarhus. Jeg var lige kommet hjem fra tre uger i Zimbabwe, hvor jeg havde fået fyldt op på kontoen med masser af varme og sol.

  Man skulle derfor ikke tro, at jeg havde brug for et ”Balancerende Vinterhvil”, som workshoppen hed, men mørket og kulden havde ramt mig hårdt få dage inden workshoppen, da jeg landede i Danmark igen.

  Som en udpræget vinyasa yoga pige var jeg også yderst spændt på at stifte bekendtskab med denne diametrale modsætning til den slags yoga, jeg selv underviser.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

  ....

  Læs mere »
 2. Hvad er rigtig YOGA?

  Hvad er rigtig YOGA?

  Hvad er YOGA?

  Af Yogalove blogger Iben Nielsen indehaver af " Yoga i Valby "

  Det er et spørgsmål som jeg tror, at mange yogalærere bruger energi på at definere, her i en tid hvor opblomstring af YOGA bare vedbliver at udvikle sig, og alverdens stilarter og former for yoga finder vejen til diverse yogacentre, på aftenskoler og i fitness-regi.

  Heldigvis for udbredelsen, for som et moderne menneske i en foranderlig verden, har du og jeg god brug for yoga, eller andet i den samme kategori, som kan give os lidt tid i tilbagetrækning, bringe balance til et hverdagsliv der for mange af os ofte foregår lidt i overhalingsbanen.

  De fristende tilbud livet rummer, som en intens karriere på jobbet, tid med famile og venner, tid til Facebook eller Instagram, tid på internettet, til Marathonløb, eller smarte cafe-besøg og shoppin....

  Læs mere »