Yoga Dvd

Yoga dvd på dansk

Til dig der gerne laver yoga hjemme på stuegulvet, har den med på rejsen, eller som godt vil have et alternativ til din yoga, har vi et godt udvalg i yoga DVD’er. Med en yoga dvd skal du ikke tilpasse dig bestemte træningstidspunkter, men kan træne lige præcis, når det passer dig bedst.  

3 varer

Faldende orden
 1. Børneyoga Yoga dvd
  Sale
  Børneyoga Yoga dvd
  Special Price 183,00 kr. Regular Price 229,00 kr.
 2. Sparkling Meditation CD
 3. CD Dybdeafspænding
  Sale
  CD Dybdeafspænding
  Special Price 119,00 kr. Regular Price 149,00 kr.

Yoga DVD'er - Bliv bedre til yoga med disse gode DVD'er

Vores yoga DVD’er er nøje udvalgt, for at sikre dig en effektiv og inspirerende måde at dyrke yoga på. Her findes du yoga DVD’en til den gravide mor, der gerne vil i gang igen, begynderen og ikke mindst den øvede. Alle dvd ’ere er med erfarne og veluddannede undervisere. Du er derfor altid i kyndige hænder, når du vælger en af vores yoga dvd’ er.

Vores yoga dvd'er med instrukser fra erfarne og kyndige instruktører 

Hvis du er nybegynder, kan det være godt at starte din rejse ind i en verden af yoga med en dvd. Med en yoga dvd, du med en god yogamåtte kan skærpe dine færdigheder hjemme i din stue. Hos Yogalove.dk har vi dvd'er for både begyndere og øvede, samt yoga dvd'er er specielt produceret til børn og unge. Der er også dvd'er, der er målrettet gravide kvinder, der ønsker at dyrke yoga, når du bruge lidt tid derhjemme under graviditeten er en glimrende måde at bidrage til en sund krop og et sundt sind. En yoga dvd er smart at have på farten og når du ønsker at supplere, hvad du lærer i yoga studio. Vores yoga dvd'er har instrukser fra erfarne ogkyndige instruktører. Træn yoga på din bekvemmelighed med en yoga DVD fra Yogalove.dk!