Monthly Archives: November 2016

 1. Mit møde med Kundalini

  Mit møde med Kundalini

  Kundalini møde - Don ́t chase people.

  Af Yogalove blogger Ulla Steen

  Vi har alle et formål i livet og vi er unikke hver især. Bare tænk på den lille detalje at jordens milliarder af mennesker, alle har forskellige og unikke fingeraftryk. Man bliver helt svimmel ved tanken. Der er ingen andre som dig og mig og vi vil aldrig kunne kopieres.

  Men udnytter vi den egenskab?

  Eller er vi ubevidst styret af et ønske om at kopiere en drøm. Prøv at forestille dig en verden uden TV, Facebook, Instagram, glittede fotoshoppede magasiner og den evige strøm af ligegyldige nyheder.

  Hvordan ville din drøm så se ud?

  Jeg tror mange af os slet ikke ved, hvad vi ønsker aller inderst inde. Det er en lille smule sørgeligt, at vi udlever en drøm, drømt af smarte marketingsfolk, snydefotos og Hollywood hjernevask.

  Vi skaber konstant

  ....
  Læs mere »
 2. Leg dig vej

  Leg dig vej

  Leg dig vej

  – om at kvitte rammerne

  Tænker du også dig selv ind i kasser og rammer? For mange af os er det en måde at få tilværelsen til at fungere i det tetris-spil, hverdagen ofte kan minde om.

  Vi har brug for skemaer, aftaler og tidspunkter og i dét, glemmer vi alt for ofte at indtænke buffere, pauser og tid til refleksion.

  Resultatet er hverdage, der vælter, når uundgåelige uforudsigeligheder kommer snigende uden at spørge om lov: En 4-årig, hvis mave pludselig ikke kan tåle gårdagens aftensmad; bilen, der ikke vil starte; en kop kaffe, der vander din computer; en ”der-skal-reageres-NU-mail”, der tikker ind lige inden fyraften; køen i Netto, og du ender selv listen (hvis du kan). Jeg havde sådan én af de berygtede uundgåelige uforudsigeligheders dag forleden, og den snød mig til at tænke, jeg nok skulle klare den, hvis jeg bare liiiige…

  Men midt i alt kaos benyttede kæbespændinger, træthed og hjertebanken pludselig et øjebliks opmærkso....

  Læs mere »