Monthly Archives: October 2015

 1. En hilsen fra Uttarakhand helt oppe i Himalaya

  En hilsen fra Uttarakhand helt oppe i Himalaya

  Himalaya En hilsen fra Uttarakhand helt oppe  skyerne hvor vi er på Yatra langs Ganges-floden eller pilgrimsfærd, hvis man er troende hindu.

  Yogalove.dk blogger Jens Bache

  Først har vi været på en 5 dages retreat med vores yogamester Sharath Jois i Uttarkashi, som er et af de meget kraftfulde spirituelle steder, hvilket forklares med at sløret mellem den spirituelle og materielle verden er tyndere her end andre steder.

  Også udtrykt ....

  Læs mere »
 2. Helle Nissen fra YogaRollinger

  Helle Nissen fra YogaRollinger

  YogaRollinger Interview med Helle Nissen

   

  Hvilke yogaform underviser du i og kan du fortælle om din kærlig til den og hvorfor ?

  Jeg underviser i kundalini yoga samt børneyoga, også med afsæt i kundalini yogaen. Jeg elsker kundalini yoga, fordi den er dynamisk og indeholder aktiv meditation med chanting. Det er også disse elementer, der gør den specielt velegnet som afsæt i børneyogaen. Børneyoga er noget helt særligt! Jeg har selv 3 børn, og lige siden jeg kan huske, har mit liv været fyldt med børn, liv og latter. Yoga for voksne kan godt have en tendens til at blive alvorligt på en nogle gange lidt trykkende måde.

   

  Derfor elsker jeg at have børneyogaen med mig i mit yogaliv, for med børneyogaen bliver jeg igen og igen mindet om, at livet er en fest og at vi ikke skal tage det hele alt for alvorligt! Jeg har for længst skrottet alvoren i mit eget liv.

   

  For mig er livet et eventyr, og jeg skal da hav....

  Læs mere »
 3. Hvis yogamåtter kunne tale…

  Hvis yogamåtter kunne tale…

  Yogamåtten - Lokalet ville være tykt af afslørende sandheder efter en yogaklasse, hvis yogamåtter kunne tale.

   

  Af Vivi Lund Jacobsen

  Både af de fine og fantastiske, men også af de mindre flatterende. For din yogamåtte absorberer alt. Endda også de følelser, sindsstemninger og vibrationer, du afsender, som du ikke selv er klar over.

  Har du skændtes med kæresten i morges?

  Din yogamåtte ved det! Den kan fornemme dine forkrampede hænder og manglende overgivelse i "cobraen" samt dit tilbageholdte, anstrengte og overfladiske åndedræt. Var der alt for mange arbejdsopgaver, du ikke fik afsluttet på jobbet i dag, og som du ærgrer dig over ikke er færdige til i morgen?

  Det har måtten opfanget! Den kan mærke din nedsatte grouding og skrantende fokusering på nuet i "træet", som gør, du slet ikke kan holde balancen.

  Er du ked af det på grund af dit udse....

  Læs mere »
 4. Strala yoga

  Strala yoga

  Strala yoga min nye yndlingsyoga 

  Af Astrid Krysfeldt Hansen

  Jeg har dyrket Hatha-yoga, siden jeg for ti års tid siden tog på et 14 dages kursus i Sverige og blev hooked.

  Det var en mind blowing oplevelse for mig at mærke, hvad ”simple” stillinger kunne gøre for mine tanker og følelser. Jeg fik det bare godt af at lave yoga. Og det gør jeg stadig.

   

  Det er den tidligere danser Tara Stiles, der står bag Strala.

  Derfor har jeg efterhånden prøvet en masse forskellige yogagenrer, og nu er min kærlighed faldet på Strala yoga. Strala er yogastillinger kombineret i et flow.

  Det er den tidligere danser Tara Stiles, der står bag Strala. Hun har sit eget studio i New York, hvor hun underviser, når ikke hun rejser rundt i hele verden og afholder yogaworkshops....

  Læs mere »