Yoga København

 1. Lockdown Yoga

  Lockdown Yoga

  Lockdown Yoga

  Af Yogalove Ann-Charlotte Monrad

  Onsdag d. 11. marts burde landets yogalærere egentlig have jublet.

  Det vi prøvede at overbevise vores elever om at gøre i hver eneste klasse – at være fuldt til stede i nuet – var endelig en realitet, og den var endda påkrævet af staten.

  Vi blev dog alle i løbet af ganske få øjeblikke klar over, at mens det er fuldkommen fantastisk at give sig selv små øjeblikke af totalt nærvær i en yogapraksis, så er den tilgang ret meget sværere at overføre til en almindelig hverdag.

  Uanset hvor gode vi er til at være i nuet, har langt de fleste af os brug for en eller anden form for fremtidsplan, både i forhold til vores arbejdssituation, vores fritidsinteresser og vores møder med dem, vi holder af.

  Når vi mister muligheden for at være medbestemmende i forhold til vores fremtid, bliver livet lige pludselig udfordrende på en måde, der er virke....

  Læs mere »
 2. Yoga-hvaffor noget

  Yoga-hvaffor noget

  Yoga Games - Yoga-hvaffor noget

  Af Astrid Krysfeldt Hansen

  Savnede du årets store danske yogabegivenhed Yogafestivalen på Tiøren i sommer, så er der rigtig godt nyt. For til marts kommer Yoga Games til København, og en af kræfterne, der står bag det, er danske Stina Madelaire, som siden 2011 har arrangeret Yogafestivalen sammen med to andre ildyogasjæle.

  Og selvom Yoga Games på mange måder er et andet koncept, så sætter Stina Madelaire alt ind på, at den samme gode stemning skal gennemsyre DGI-byen, hvor Yoga Games bliver afholdt 20.-22. marts 2020.

  ”Yoga Games har en anden appel end Tiøren, hvor det var udendørs, og man ikke vidste, om det ville regne, eller om solen ville skinne, og selve formatet var lidt mere flydende. Det her er en konference, hvor vi også mege....

  Læs mere »
 3. “Go where you haven’t gone before!”

  “Go where you haven’t gone before!”

  Der er yoga-instruktører i verdensklasse på programmet, når Yoga Games kommer til København i marts 2020. Rusty Wells fra San Francisco er en af dem.

  af Christina Majcher

  Til marts kommer Skandinaviens største yogaevent – Yoga Games – til København for første gang. Den tre dage lange yogafestival har et bugnende program, hvor der er plads til begyndere, men hvor også rutinerede entusiaster får mulighed for at prøve nye ting.

  En af de lærere, man kan opleve flere gange i løbet af de tre dage, er den San Francisco-baserede Rusty Wells, som underviser i sin egen yogastil, Bhakti Flow. I oktober 2019, på sin vej mod Yoga Games i Malmø, kom han forbi København for at lede en times workshop, der kunne fungere som en smagsprøve på, hvad man kan forvente sig....

  Læs mere »
 4. Hold øje med Yoga hjælper

  Hold øje med Yoga hjælper
  Yoga hjælper

  Af Ann-Charlotte Monrad

  For mange af os yogaelskere er yogaen det sted, hvor vi finder nærvær, ro og styrke midt i en travl hverdag.

  Yoga får tit skudt i skoene at det både er en selvcentreret og overskudsagtig syssel, som kun udøves af folk med oceaner af tid. Som yoginien, der i sin bæredygtige silkekimono booker en rejse til Bali og laver et instagram-opslag med sig selv i en blæret armbalance krydret med et Rumi-citat, mens hun koger vand til en matcha/havremælks-latte og surdejsspeltbollerne hæver. Det sværeste spørgsmål hun skal tackle den dag er om der skal plukkes brombær i haven til en soyaprotein-smoothie, eller om dem fra Irma fra i forgårs stadigvæk duer.

  Jeg kan selvfølgelig ikke tale for andre end mig selv, men som fuldtidsyoga

  ....
  Læs mere »
 5. Festival Optakt: Ann-Charlotte indehaver af Prana Yoga Shala

  Festival Optakt: Ann-Charlotte indehaver af Prana Yoga Shala

  Prana Yoga Shala - Dig og din yoga – med Ann-Charlotte indehaver

  Hvilke yogaformer underviser du i ?

  Jeg underviser i vinyasa, yin flow og restorativ yin Jeg har også undervist i ashtanga i 17 år, men stoppede med det sidste år.

  Hvorfor netop dem?

  Jeg oplever at det mix af yogaformer, jeg underviser i, giver os alt det, vi har brug for: Styrke, bevægelse, smidighed og ro, og det er en gave at kunne tilpasse yogaen efter humør, årstid, energiniveau mm.

  Hvad kan man som deltager på Copenhagen Yoga Festival forvente at opleve ved at komme til din klasse ?

  På min vinyasa-klasse inviteres du til et dejligt møde med din stabiliserende muskulatur, samt en oplevelse af at det fantastiske univers lige under din hud er i centrum....

  Læs mere »
 6. Yoga i København

  Yoga i København

  Yoga i København

  Danmark er for alvor blevet ramt af en yogabølge, og det får både gamle som unge til at flokkes til de danske yogastudier. Det er især i de danske storbyer, at yoga har vundet indpas.

  Yoga er især blevet populært, da det er en sport, som kan dyrkes af alle uanset alder og køn. Det er med andre ord ikke er krav, at man skal være smidig, når man starter med at dyrke yoga. Det er muligt at finde yogahold med mange forskellige sværhedsgrader, og derfor kan du også sagtens finde et hold, selvom du er begynder.

  Bikram yoga i københavn

  Det er ikke specielt dyrt og man kan oftest købe en enkelt lektion, så man kan fornemme om det er noget man kunne blive grebet af. Yoga gavner både krop og sjæl. Derfor er der mange, som bruger det til afstresning, hvis de har en hård hverdag. Bor du i København, og har du lyst til at prøve yoga, så har du masser af valgmuligheder. Læs blot med her.

  Københavns bedste yogastudier....

  Læs mere »