Pilates måtte

Pilates måtte

Til udførelsen af Pilates øvelser er det nødvendigt at have noget grundlæggende udstyr. Tilmelder du dig et kursus med instruktør, vil du som minimum skulle investere i noget ordentligt træningstøj, eventuelt også din egen Pilates måtte. Vil du arbejde med Pilates øvelser hjemme, er det afgjort nødvendigt at have en god måtte til at udføre øvelser siddende og liggende. Vi tilbyder en rigtig god Pilates måtte lavet af slidstærkt materiale, der holder længe. Måtten er nem at rengøre, og den giver samtidig stor komfort og fin støtte ved udførelse af øvelserne. Med denne Pilates måtte får du det optimale underlag til udførelse af øvelser siddende og liggende.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Pilates skaber harmoni. Pilates er en af de bedste metoder til at skabe harmoni i kroppen, dels i form af en generelt højnet kropsbevidsthed, dels i form af balance mellem fysisk styrke og afslappet sind. Pilates øvelserne er beregnet til først og fremmest at styrke rygmuskulaturen, maven og bækkenet. Med afsæt i denne kerne i kroppen udbredes styrke og smidighed til stadig flere muskelgrupper, så hele kroppen udvikles optimalt.

Styrke og smidighed

Pilates øvelserne er tilrettelagt på en måde, så træningen opbygges gradvist. Alle øvelser foregår i roligt tempo, og en stor del af princippet i Pilates træningen drejer sig om koordination, balance, kropsholdning, afspændthed, koncentrationsevne, snarere end at opbygge stor muskelstyrke. Meningen er at få skabt en stærk og samtidig smidig krop, der fungerer optimalt også i forhold til for eksempel vejrtrækningen.

Pilates er for alle

Pilates træning kan derfor udføres af principielt alle mennesker uanset alder eller køn. Din fysiske konstitution i øvrigt begrænser for så vidt heller ikke udførelsen af øvelserne. Pilates træning kan tilrettelægges, så øvelserne tilpasses den enkeltes formåen, og styrke og smidighed opbygges da fra dette udgangspunkt. Derfor kan Pilates også med fordel anvendes til genoptræning efter skader eller sygdom.