Yogatøj mænd

Yogatøj i topkvalitet!

Yoga som træningsform er stærkt domineret af kvinder, og det kan derfor være svært, når du som mand gerne vil finde noget træningstøj, der passer til yoga, og som du stadig ser lækker ud i, imens du træner. Nu behøver du heldigvis ikke at lede længere, for vi har samlet det bedste i yogashorts og yogabukser til herre.

4 varer

Faldende orden
 1. Onzie yoga short herre - Wolf Grey
 2. Dad hat "Take it easy"
 3. Onzie Muscle Tank Black
  Onzie Muscle Tank Black
  As low as 199,00 kr.
 4. Spiritual Gangster Rasta Black
  Spiritual Gangster Rasta Black
  As low as 360,00 kr.

Find et stort udvalg af økologisk yogatøj til mænd

Vores yogatøj til mænd er specielt designet til, at du som mand skal kunne føle dig godt tilpas, når du dyrker yoga. Vi lægger derfor vægt på, at du kan bevæge dig frit, uden at der er noget, der strammer, så du i stedet kan nyde en afslappende og meditativ stund, hvor du glemmer alt omkring dig og får strukket kroppen godt igennem.

Yoga bukser herre hos Yogalove 

Yoga skal være for alle, og det er derfor ikke manglen på funktionelt yogatøj til mænd, der skal stoppe dig fra at komme afsted til din første yogatime. Tag et kig på vores udvalg og bliv inspireret til dit næste køb af yogatøj.

Yoga for mænd i alle aldre

Selvom kvinderne dominerer yogamåtterne, er der heldigvis flere og flere steder i landet, der har fået øjnene op for, at yogaens gavnlige effekter også har værdi for mændene. Som mand kan du sagtens deltage på de blandede hold med både mænd og kvinder, men mange foretrækker at træne sammen med deres eget køn.

Derfor er det en god idé at undersøge, om dit lokale træningscenter eller en aftenskole i nærheden tilbyder mandeyoga med yoga kun for mænd.

Når du har fundet et hold, er det bare med at trække i dine nye yogashorts eller yogabukser til herre og komme derudaf. Yoga garanterer både velvære og sved på panden, så når først, du har dit yogatøj i orden, er der ingen undskyldninger for ikke at kaste sig ud i hundestræk og solhilsen til den helt store guldmedalje.