Salgsbetingelser på Yogalove.dk

Fragt & Levering

Hvis du på hverdage bestiller inden kl.12.00 vil din ordre blive afsendt med Coolrunner - forvent levering 2-4 dage.

Har du specielle ønsker mht pakkeshop så skriv navn og adresse nederst på din bestilling.

Hvad koster fragten hos Yogalove.dk

 Vi leverer fragt frit ved bestillinger over 500 kr. i hele Danmark.Ved bestillinger under dette beløb koster det 45 kr. for levering til din privatadresse.

Hvilke betalingskort kan jeg benytte på Yogalove.dk ?

Hos os kan du betale gebyrfrit med følgende kort: VISA/Dankort, VISA Electron.Alle priser er angivet i DKK og er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Norge eller Sverige

Du kan handle i Norge på Yogalove.no og på Yogalove.se

Om sikkerheden

Det er sikkert at benytte betalingskort på Yogalove.dk , da vi anvender Euroline til håndtering af sikker og enkel betaling.

Vores returpolitik og fortrydelsesret

Yogalove.dk yder fuld fortrydelsesret. Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Hvis du fortryder købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til Yogalove.dk inden for 14 dage fra den dato, du har modtaget varen. Adressen er: Yogalove - Via Merlo 20 90133 Palermo, Italy. Ved returnering er det vigtigt, at du oplyser navn og fakturanummer på mail før afsendelsen. Varen kan kun returneres, såfremt den er i original emballage. Hvis den er i en tilstand, der forringer salgsværdien, kan den ikke returneres. Benytter du dig af fortrydelsesretten, kan du få dine penge retur. Pengene vil blive indsat på din konto, så snart vi har modtaget dine bankoplysninger fra dig.

Reklamationsret på Yogalove.dk

Hvis varen ødelagt eller har varen en fejl, kan du sende en klage til philip@yogalove.dk.

Klager vedrørende fejl ved varen skal ske inden for rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen.

Du kan klage skriftligt. Efter to år fra modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Priser

Alle priser er inkl. 25 %. Moms Priser er gældende inden for Danmarks grænser og altså ikke Grønland og Færøerne. Vores registrering af oplysninger Yogalove.dk registrerer dit navn og din adresse samt faktura i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke og slettes automatisk fra vores database, hvis du ikke har handlet i shoppen i en periode på 24 måneder. Ved betaling med Dankort og kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Hvis du er i tvivl, så send gerne på philip@yogalove.dk eller ring til mig på tlf. 28 72 05 09.

Alt godt Philip