Tynd yogamåtte

Rejs let med en tynd yogamåtte Det er ikke alle motionsformer, der egner sig specielt godt til at rejse. Hvis man spiller fodbold, så er det svært at medbringehele sit hold og det samme gælder for de andre holdsport, som danskerne holder af at dyrke. Det er dog ikke meget nemmere, hvis man cykler eller dyrker fitness, for det er noget, der kræver udstyr, som man ikke kan have med sig på sin rejse. En cykel kan måske lade sig gøre, men det er noget besværligt og ikke praktisk. Men der findes en type motion, som passer helt enestående til rejser og det er yoga.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Dyrk yoga på rejsen For at dyrke yoga skal du ikke bruge ret meget udstår, for det eneste som det i realiteten kræver er tøj og en god tynd yogamåtte. Med en tynd yogamåtte får du alt det gode fra en almindelig yogamåtte blot en smule tyndere. Yoga er noget, som man typisk udøver i hold, men det betyder ikke, at det er strengt nødvendigt. Hvis man tager på ferie til de varme lande, så er der intet, der afholder en fra at tage sin tynde yogamåtte med ud på altanen eller ned på stranden for at dyrke lidt yoga i smukke omgivelser, ganske for sig selv. Men efterhånden er yoga blevet så populært, at man kan finde hold de fleste steder i verden, og man kan næsten helt sikkert få lov at deltage på et par hold, mens man er på ferie.

Fordelene ved en tynd måtte

Der er forskellige fordele og ulemper ved en tynd yogamåtte. De største fordele er at den naturligvis er nemmere at have med sig, på grund af tykkelsen og den lavere vægt. Desuden har man bedre fornemmelse med det underlag man står på, hvilket yderligere giver stabilitet og kontrol over det man laver. En ulempe ved tynde yogamåtter kan være at man ikke har så blødt et underlag, hvilket kan komme til at gøre ondt, hvis man støder knæet mod gulvet under et lunge. Det er dog småting, som en rutineret yogaudøver nemt kan kompensere for. Hvis du er på jagt efter en rigtig god tynd yogamåtte, som du kan medbringe på dine rejser, eller hvis du generelt foretrækker tyndere måtter, så kan vi varmt anbefale denne ECO rejse yogamåtte, der egner sig fortrinligt til den der vil rejse let. I sidste ende er det en smagssag, så man ved bedst selv, hvad man foretrækker.