Monthly Archives: September 2017

 1. Joga Borgergade i København K

  Joga Borgergade i København K

  Joga i Borgergade i København K

  Yoga er en sport, som henvender sig til alle. Man behøver ikke være i god form, være smidig eller have nogen erfaring for at få glæde af motionsformen.

  Alle kan være med, og dette er blot én af årsagerne til, at flere og flere danskere begynder at dyrke yoga.

  Er du på udkig efter den optimale yogaoplevelse, så kan det godt betale sig at finde et yogastudie nær dig.

  Mange fitnesscentre kan også tilbyde hold, men du får som regel en bedre oplevelse, hvis du vælger et studie, som specialisere sig i yoga.

  Et centralt yogastudie i Borgergade København

  På Borgergade i København K kan du finde joga som er et yogastudie, der går op i være jordnære.

  Hos Joga er der fokus på træningen og fysisk velvære, mens det spirituelle ved yoga er blevet nedtonet. Det betyder, at du kan forvente at få en god træningsoplevelse, men ikke skal forvente at møde guruer, røgelse og trancer.

  Der kan være mange fordele ved at vælge et lokalt center, og derfor bør du måske overveje joga på Borgergade som dit stamstudie, hvis du bor centralt i København.

  Den største fordel ved at vælge et nært center er, at der ganske enkelt er større sandsynlighed for, at du kommer afsted. Lang transporttid har det med at ødelægge motivationen, og så går man nemt i stå med træningen.

  Det kan du forvente hos joga

  Når du besøger joga på Borgergade, så kan du forvente at få en effektiv træningstime, hvor du bliver udfordret fysisk. Det er deres udtalte mål at sikre, at alle deres brugere går fra yogatimen og føler sig smidigere, stærkere og ikke mindst gladere.

  Selve yogastudiet hos [jo:ga] er indrettet med fokus på ro og rumlighed. Stemningen er afslappet, og der er plads til alle. I studiet forsøger man at skabe et hyggeligt fællesskab, hvor man samles og fokuserer på at skabe resultater igennem træning.

  Joga i Borgergade for alle

  Det er nemt at falde til, og du behøver ikke have tidligere erfaring med yoga. Du skal bare rulle din yogamåtte ud og komme i gang!

  Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til selv at prøve yoga hos [jo:ga] på Borgergade i København K, så kan du læse mere her. Du kan også finde adskillige andre centre fra [jo:ga] i hovedstadsområdet, så undersøg eventuelt, om de har en center, som ligger endnu tættere på din bopæl.

   ....

  Læs mere »
 2. Stort interview: Roots Food på Copenhagen Yoga Festival

  Stort interview: Roots Food på Copenhagen Yoga Festival

  Roots Food på Copenhagen Yoga Festival

  Interview med Jacqueline Hansen, CEO & Founder.

  Hvorfor udstiller I på Copenhagen Yoga Festival ?

  I Roots Food er vi drevet af at inspirere til en mere holistisk livstil i en travl hverdag. På samme måde som yoga bidrager til balance i livet, ønsker vi at vores produkter kan bidrage til en sundere hverdag uden at det bliver for besværligt. 

  Yoga er ikke længere kun en niche sport, men noget for alle aldre og til folk som ønsker velvære og forstår at krop, sind og sjæl hænger sammen. Dette er et livssyn vi især også forbinder med hvad vi spiser. 

  Derudover, er vores flagskibs produkt Moringa pulver, en velkendt del af Ayurveda som man spiser fo....

  Læs mere »
 3. Interview: Kirstine Fabricius om Copenhagen Yoga Festival 2017

  Interview: Kirstine Fabricius om Copenhagen Yoga Festival 2017

  Kirstine Fabricius om Copenhagen Yoga Festival 2017

  Af Kirstine Fabricius.

  Ejer af Styrk dig Yogalærer, underviser og facilitator

  Hvad var din største motivation for at deltage i Copenhagen Yoga Festival ?

  Der er en helt speciel stemning på Ti-øren den sidste weekend i august til Copenhagen Yoga Festival 2017. Yogafestivalpladsen er fuldt med dejlige mennesker der på den ene eller anden måde har passion for krop, sind og velvære. Der er hele tiden gang i undervisning i flere teltet og det vrimler med mennesker i godt humør og faverige legings eller summer af snak fra madområdet hvor der dufter så skønt fra de mange madvogne og –boder.

  Hvorfor yoga ? hvad gør det ved dig ?

  Yoga gør mig glad. Yoga får mig til at smile og le....

  Læs mere »