Monthly Archives: May 2015

 1. Læs om Copenhagen Yoga Festival 2015

  Læs om Copenhagen Yoga Festival 2015

  En skøn solvejrs dag mødes Yogalove med Stina og Mai, som er stiftere og arrangører af Copenhagen Yoga Festival.

  Vi starter med at tale om sidste års festival, der på trods af det dobbelte skybrud, der satte København på den anden ende havde over 1200 besøgende. Mai og Stina havde fået en masse positivt feedback.

  Teltene, hvor workshops blev afholdt, havde været meget velbesøgt og der havde virkelig været gang i markedspladsen. Som besøgende oplevede jeg en virkelig god stemning på festivalen ’14 og jeg glæder mig til at høre om dette års festival.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

  Wow over 80 workshops

  Også i år er der mange spændende nye tiltag. Stina, Mai og festival holdet bruger erfaringer og feedback til at udvikle festivalen fra år til år. De har et ønske om at favne bredere og gøre dette års festival endnu mere folkelig. Det kan vi se ved, at festivalen i år både er større og af l....

  Læs mere »
 2. Mød folkene bag træningstøjet, der gør din krop smuk og dine former lykkelige.

  Mød folkene bag træningstøjet, der gør din krop smuk og dine former lykkelige.

  RUN & RELAX Mød folkene bag træningstøjet, der gør din krop smuk og dine former lykkelige.

  Tiden med okkergule yogabukser er længe (og forhåbentlig for evigt) passé. En af de absolut stærkest voksende træningstrends, de seneste år, er yoga. Og vil man være helt med på yogabeatet, skal man være fastspændt til en yogamåtte og være iklædt (eksklusive) yoga tights.

  Ét mærke, der for alvor er ved at fæstne sine rødder dybt i det danske yoga community som frontløber for ultra-lækkert og behageligt yoga gear, er det norske brand RUN & RELAX. Tøj, som ikke blot sidder fantastisk og ser lækkert ud, men som også er fremstillet af blødt bambusmateriale, der kærtegner huden.

  Yogatøj der er mere end blot træningstøj

  Yoga celebrity Vibeke Klemetsen og power woman Marianne Borchgrevink er genierne bag det norske brand RUN & RELAX.

  Idéen var at skabe træningsklæder til kvi....

  Læs mere »