Pilates dvd

Pilates DVD giver dig udførlige instruktioner for udførelse af en lang række Pilates øvelser. Instruktionerne er lette at forstå og øvelserne er generelt ikke vanskelige. Der er en del teknikker, der skal læres, blandt andet kombinationen af kontrol over vejrtrækning og samtidig at koncentrere dig om kropsbeherskelsen. Men med denne Pilates DVD får du et godt redskab, hvor øvelserne bygges op gradvist, så sværhedsgraden forøges i rimeligt tempo. Og der er den fordel ved at have en Pilates DVD, at du selv bestemmer tempoet, og du styrer selv, hvor mange gange du vil gentage de enkelte øvelser.

1 vare

Faldende orden
  1. Pilates Basic (DVD)

DVD giver frihed og fleksibilitet

Pilates på DVD behøver ikke udelukke deltagelse i et kursus med instruktør, en DVD kan da fungere som et godt supplement. Men for mange mennesker vil det være udmærket at nøjes med selv at udføre øvelserne efter instruktionerne på DVD. Fordelen ved DVD er desuden, at du kan tilpasse træningen i passende mængder og på de tidspunkter, hvor det passer dig bedst. Altså giver en DVD mere frihed og fleksibilitet. Udstyr i øvrigt Foruden en Pilates DVD vil du få brug for noget udstyr i øvrigt, så du kan få det optimale udbytte af Pilates øvelserne. Du skal blandt andet have en god måtte, så du kan udføre øvelser siddende og liggende. Også det rigtige tøj er ret vigtigt, fordi du skal føle dig god tilpas, imens du arbejder med øvelserne. Når du anvender DVD hjemme hos dig selv er træningstøjet mindre vigtigt i forhold til din blufærdighed, men du skal stadig kunne bevæge dig frit og uhindret. Derfor bør du have tætsiddende og samtidig elastisk tøj.

Pilates er for alle

Pilates har især den fordel, at øvelserne i princippet kan udføres af alle. Øvelserne er skånsomme og udføres i et moderat tempo, så alle kan deltage i udførelsen. Mænd og kvinder, unge og ældre, alle kan have stor gavn af Pilates øvelserne. Pilates er også velegnet til genoptræning efter skader i forbindelse med sportsaktiviteter eller ulykker. Desuden kan syge mennesker have gavn af Pilates blandt andet for at få gang i kroppen efter operationer. Øvelserne kan ret let læres, også ved brug af DVD hjemme hos dig selv.