T-shirts & BH'er

Yoga T-shirts & Yoga BH'er

Med de rigtige yoga bh er du godt på vej til en vellykket yogatime. Kendetegnet for yogatoppen er, at den sidder behageligt på kroppen, så du kan bevæge dig komfortabelt, mens du træner. Her på siden finder du et bredt udvalg af yogatoppe med alt lige fra en støttende BH over en tætsiddende top til en langærmet træningstrøje. Derudover ses et væld af tanktoppe i varierende farver med fede print eller budskab. 

 

6 varer

Faldende orden
 1. Spiritual Gangster Yoga top Grateful Medallion
 2. Run and Relax sømløs Yoga bh
  Run and Relax sømløs Yoga bh
  As low as 395,00 kr.
 3. Run and Relax Yoga bh
  Run and Relax Yoga bh
  As low as 299,00 kr.
 4. Sports bh Clementine
  Sports bh Clementine
  As low as 349,00 kr.
 5. ONZIE Slice Back Tank - Sunset
  ONZIE Slice Back Tank - Sunset
  As low as 319,00 kr.
 6. Yoga BH Beautiful Black Bambus
  Yoga BH Beautiful Black Bambus
  As low as 449,00 kr.

Yoga BH'erne til Bikram yoga 

Flere af toppene har desuden rynkedetaljer og dobbelte stropper. Det samme gør sig gældende for Yoga BH'erne, der fås i forskellige farver og med brede eller smalle stropper for bedst mulig pasform. Ønsker du at BH'en skal sidde stramt, er det en god idé at vælge en størrelse mindre end din normale størrelse. De forskellige yogatoppe  og yoga BH'er er ideelle til flere typer træning så som bikram yoga, hot yoga og pilates, mens de også er egnet til at slappe af i. 

SPORTS BH fra RUN AND RELAX S

Superenkel sports-bh, som jeg hurtigt er blevet så glad for, at jeg også bruger den uden for yogalokalet. Jeg er generelt stor fan af sports-bh’er af denne type, fordi det oftest er dem, der sidder bedst og er mest usynlige, når man har kjoler eller lette skjorter på. Denne er ingen undtagelse: Topbehagelig at have på og perfekt under yndlingskjolen - og lige så anvendelig i en yogatime.