Monthly Archives: March 2015

 1. Yoga Days Aarhus 2015

  Yoga Days Aarhus 2015

  Yoga Days

  Den 30. og 31. maj 2015 har du igen en unik mulighed for at opleve og dyrke yoga i Aarhus. Så hvad enten du er nybegynder eller øvet- vil der være en klasse, som passer til netop dit niveau.

  Der er en bred vifte af temaer på programmet– ligesom der er rig mulighed for meditation, mindfullness og ayurveda. Lærere og instruktører fra hele landet mødes i disse dage i smilets by for at dele viden og inspiration, så der er mulighed for en udbytterig festival-oplevelse.

  Vi har et begrænset antal yogamåtter til udlejning i dagene, men har du mulighed for at medbringe din egen – er det en god ide, da vi ikke kan garantere at have en måtte til alle.

  Yoga Days Aarhus har i år til huse i Folkeoplysningens Hus på Vester Allé 8, og det er som altid helt gratis at deltage. Både lørdag og søndag sælges der lækker økologisk mad til gode priser i cafe Økog....

  Læs mere »
 2. Om at komme i gang

  Om at komme i gang

  Når vi praktiserer meditation og yoga

  Af Yogalove blogger Christin Illeborg 

  Når vi praktiserer meditation og yoga, kan vi nogen gange blive så optaget af, hvad det vil give os, hvad det vil åbne for os og bringe med sig, at vi mister tålmodigheden med selve praksisen. Vi kan ikke finde tiden til det og når vi er i gang, kan vi ikke være med det særlig længe.

  Når det sker mister vi også glæden ved yogaen og meditationen og tilliden til at det er nok at fordybe sig. Vi mister troen på at visheden om, hvad det vil bringe med sig, kun kan opleves og forståes i øjeblikket.

  Jeg tror ikke der findes nogen anden vej, end fordybelsen. Heldigvis er der så meget visdom der kommer til syne, når vi insisterer på den fordybelse og dybe kontakt med os selv. Med klar intention om at praktisere igen i dag, ser vi kun alt for tydeligt hvad der trækker os væk....

  Læs mere »
 3. Snakkesalig Mr. Beach møder os til en snak på Yoga Games i Stockholm

  Snakkesalig Mr. Beach møder os til en snak på Yoga Games i Stockholm

  Kunsten at lette

  Af Freya Christine Clausen

  Patrick Beach er et velkendt navn blandt mange yogaentusiaster. Hans unikke stil, der er inspireret af lærerne Annie Carpenter og Brock Cahill og hans egen store kærlighed til inversions, kombinerer balance, styrke, smidighed og bevidsthed - og han væver sine handstands og armbalances fudstændigt flydende og naturligt ind i sine flows.

  Det er en afslappet og snakkesalig Beach, som møder os til en snak på Yoga Games i Stockholm.

  Han har allerede afholdt et par lektioner og haft tid til at nyde omgivelserne - både i Stockholm og i Münchenbryggeriets smukke lokaler, hvor Yoga Games afholdes Det er ikke til at se på ham, at han netop har afholdt den intense lektion “Core on Fire” - halvanden time med fokus på at opbygge en stærk core men også på at find....

  Læs mere »