KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yoga bukser

Yoga bukser

Med investeringen i de rette yogabukser sikrer du, at du får det mest optimale ud af din træning. Vi præsenterer her et udvalg af yoga bukser, der alle er behagelige at have på. Bukserne vil nærmest opleves, som var de støbt til kroppen, og da de er sømløse, er der ikke noget, der generer dig under træningen. Udbuddet af yogabukser tæller flere udvalgte mærker. Heriblandt det skandinaviske design Run & Relax, der laver træningstøj i miljøvenligt, naturligt bambusmateriale.  

 

 

Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Mød ”stængerne”Forårsnyheder fra Run & Relax

Der er to modeller at vælge imellem: De lange bukser er især velegnet til yoga og pilates, men også anden form for træning, mens de korte modeller er ideelle til varme dage og til at dyrke hot yoga i. Flere af varianterne har en høj talje, hvilket sikrer, at bukserne bliver siddende, som de skal, under hele træningen. Med et par yogabukser har du med andre ord skabt grobund for en god træning.

 Bandha yoga bukser 

Nyd din tur på måtten med de nye sporty tights i fuld længde. Materialevalget gør dem både behagelige at have på, selv når du sveder, samtidig med at de tørrer hurtigt. Med dejlig bred og høj talje der dels er behagelig, men også støttende og ”slimming”. Slut med at skille på midten.

Anvendelse: yoga, pilates, træning. Kan også bruges til løb.

Yama Yoga tights

Tag godt imod vores nye styles. Samme model som Bandha Tights men med et unikt ”strikket” mønster der giver en sjov og anderledes visuel effekt. Brug dem som de er, eller match dem med  sports bh’en fra Run & Relax i samme mønster. Har høj talje med støttende og slankende effekt, som gør at de bliver siddende hvor de skal. Anvendelse: pilates, yoga, løb. Kan også bruges til andre former for træning.

Studio Tights

Cool design der mixer behov med god stil. Lækre kontrast felter (i anderledes materiale) på lår og underben, samt syninger der fremhæver det bedste ved din figur, gør dem lidt sjovere,. De gør sig også super godt sat sammen med ikke-trænings tøj, fxl en stor sweater og et par støvle, på vej til /fra træning. Anvendelse. Løb, træning…..alt.

 Mesh løbebukser

Perfekt løbebuks i svedspredende og hurtigttørrende materiale. De forskellige strukturer i stoffet gør dem super feminine. Den brede elastik i taljen er både behagelig, giver støtte og virker mere slankende. Med mere åndbart stofområder ved knæ og underben.

Sava Yoga Yoga Leggins

Bløde og sømløse syninger i naturligt, antibakterielt materiale baseret på bambus. Den høje talje giver støtte, ”stram ind” effekt og er virkelig rar at have på. Sava Yoga Leggins har smukke detaljer ved nærmere øjensyn, et elegant mønster i vævningen gør dem til mere end bare almindelige yogabukser.

Yoga Tights

Baseret på bambus, med fuld længde og en høj, støttende, opstrammende talje. Det er ikke uden grund at Yoga Tights har været med os siden den spæde start. Sidder perfekt uanset hvordan du strækker og bøjer dig. Med rynke effekt ved anklerne. Absolut en Run & Relax klassiiker!