Yogabukser

Sådan finder du de rigtige yoga bukser

Man kan få både behagelige yoga bukser og behagelige yoga leggings indenfor denne verden, og det kan være afgørende, hvilken en type som man skal dyrke samt, hvad at man synes er mest behageligt. Nogle foretrækker højtaljede yoga bukser, som har en god pasform, men hvis man er ikke kan lide stramme yoga leggings, kan løse yoga dame bukser også være et godt valg. Hvis man som person foretrækker behagelige yogabukser er løse yoga dame bukser et rigtigt godt valg.

Yoga bukser kan både fås til kvinder, men man kan også få yoga bukser herre. Hvis det skal være dejligt at have på, kan det være en fordel at vælge yogabukser bomuld, eller i bambus. Indenfor kendte mærker kan man få yoga bukser nike, men der findes også mange andre producenter. Hvis man gerne vil have økologiske yogabukser kan dette også sagtens lade sig gøre. Nogle mennesker foretrækker dog tætsiddende bukser, og her kan højtaljede yoga bukser være en fordel.

6 varer

Faldende orden
 1. Run and Relax Yoga bukser
  Udsolgt
 2. Run and Relax Bandha Yogabukser
  Run and Relax Bandha Yogabukser
  As low as 400,00 kr.
 3. Run & Relax Bandha Yoga bukser
  Udsolgt
  Run & Relax Bandha Yoga bukser
  Bedømmelse:
  100%
 4. Onzie Yoga bukser High Basic
  Onzie Yoga bukser High Basic
  As low as 299,00 kr.
 5. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 6. Spiritual Gangster Here for the Savasana Yoga bukser

Yogabukser herre er også gode at have for mændene når de skal ud i de forskellige stillinger. Hvis det er udseendet eller materialet på tøjet man går op i, kan man få stribede yoga bukser eller for eksempel økologiske yogabukser eller yoga bukser bomuld.

Hvis man vælger stribede yogabukser, er det også med til at give lidt personlighed. Hvis du gerne vil finde nogle dine næste par bukser til når du skal til yoga igen, så kan yoga bukser nike eller for andre mærker som for eksempel Onzie, være et godt valg. Hos Onzie er der nemlig fokus på bæredygtighed.

 Andre kendte mærker som laver bæredygtigt yogatøj er Run & Relax, hvor at meget af tøjet er lavet af blandt andet bambus. Bambus er ikke bare et godt valg i forhold til at passe på miljøet, det er også yderst behageligt at have på, da huden bedre kan ånde. Når man skal vælge yogaleggins, er det meget individuelt hvad man foretrækker, men da yoga ofte kræver fleksibilitet, er det en god idé at gå efter tøj, som kan give en bevægelighed.

Mød ”stængerne”Forårsnyheder fra Run & Relax

Der er to modeller at vælge imellem: De lange bukser er især velegnet til yoga og pilates, men også anden form for træning, mens de korte modeller er ideelle til varme dage og til at dyrke hot yoga i. Flere af varianterne har en høj talje, hvilket sikrer, at bukserne bliver siddende, som de skal, under hele træningen. Med et par yogabukser har du med andre ord skabt grobund for en god træning.

Bandha yoga bukser 

Nyd din tur på måtten med de nye sporty tights i fuld længde. Materialevalget gør dem både behagelige at have på, selv når du sveder, samtidig med at de tørrer hurtigt. Med dejlig bred og høj talje der dels er behagelig, men også støttende og ”slimming”. Slut med at skille på midten.

Anvendelse: yoga, pilates, træning. Kan også bruges til løb.

Yama Yoga tights

Tag godt imod vores nye styles. Samme model som Bandha Tights men med et unikt ”strikket” mønster der giver en sjov og anderledes visuel effekt. Brug dem som de er, eller match dem med  sports bh’en fra Run & Relax i samme mønster. Har høj talje med støttende og slankende effekt, som gør at de bliver siddende hvor de skal. Anvendelse: pilates, yoga, løb. Kan også bruges til andre former for træning.

Studio YogaTights

Cool design der mixer behov med god stil. Lækre kontrast felter (i anderledes materiale) på lår og underben, samt syninger der fremhæver det bedste ved din figur, gør dem lidt sjovere,. De gør sig også super godt sat sammen med ikke-trænings tøj, fxl en stor sweater og et par støvle, på vej til /fra træning. Anvendelse. Løb, træning…..alt.

Mesh løbe bukser

Perfekt løbebuks i svedspredende og hurtigttørrende materiale. De forskellige strukturer i stoffet gør dem super feminine. Den brede elastik i taljen er både behagelig, giver støtte og virker mere slankende. Med mere åndbart stofområder ved knæ og underben.

Sava Yoga Yoga bukser

Bløde og sømløse syninger i naturligt, antibakterielt materiale baseret på bambus. Den høje talje giver støtte, ”stram ind” effekt og er virkelig rar at have på. Sava Yoga Leggins har smukke detaljer ved nærmere øjensyn, et elegant mønster i vævningen gør dem til mere end bare almindelige yogabukser.

Yoga Tights

Baseret på bambus, med fuld længde og en høj, støttende, opstrammende talje. Det er ikke uden grund at Yoga Tights har været med os siden den spæde start. Sidder perfekt uanset hvordan du strækker og bøjer dig. Med rynke effekt ved anklerne. Absolut en Run & Relax klassiiker!