Yogamåtter

Yogamåtter til Hjemmebrug - Køb din yogamåtte online‎

En god yogamåtte er alfa og omega for din yoga praksis. Den sikrer dig nemlig et stabilt underlag i alle former for yoga. I vores udvalg finder du både yogamåtter til begynderen, den øvede samt den miljøbevidste yogi.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Sådan vælger den helt rette yogamåtte

Vores yogamåtter fra ECO Yoga er lavet i 100% naturgummi med fokus på miljøet og helt uden brug af PVC. Yogamåtten har en ren gummiunderside, som sikre et godt greb i gulvet, mens overfladens behagelige tekstur gør, at du kan koncentrere dig 100% om din praksis. Yogamåtterne måler 183 cm x 61 cm x 4mm og fås i forskellige farver. Hvad end din yogamåtte skal kunne klare kraftig svedpåvirkning, høj varme eller stor aktivitet – så har vi den rigtige til dig.

Hvis man har fået øjnene op for yogaens verden og de mange fordele derved, så vil man gerne godt i gang. Det betyder, at man gerne vil i gang med at købe sig lidt udstyr og yogatøj, så man ikke mangler noget, når man kommer til sin første time.

Men hvad er det vigtigste udstyr når det kommer til yoga? Det er der mange meninger om, men en af de absolut mest grundlæggende ting, som man skal skaffe er en yogamåtte.

Yogamåtter er meget forskellige find den der passer dig.

En yogamåtte er ikke bare en yogamåtte. Der findes masser forskellige typer af måtter i forskellige materialer og med forskellige fordele og ulemper. Derfor bør man læse lidt op på tingene og skab sig et overblik, så man kan vælge den helt rette måtte til sine behov.

Tykkelsen er en af de vigtigste ting, som man bør overveje, for det er nemlig ikke helt uvæsentligt, hvilken tykkelse den har. Er den for tynd, så risikerer man at slå sit knæ under et ”lunge”, men er den for tyk, så kan du miste forbindelse en gulvet og dermed miste stabilitet. Det er op til den enkelte at finde sin præference. Materialet betyder også noget. De fleste yogamåtter er lavet af PVC, som er et billigt og slidstærkt materiale.

Naturvenligt materiale er fornuftigt valg 

Det fungerer glimrende til de fleste yogaudøvere, men nogle ønsker at gå den ekstra mil og vælger måske en bambusmåtte, der er et mere naturvenligt materiale. Igen er det en smagssag og det er kun den enkelte, der kan sige hvad der er bedst. Slutteligt bør man overveje måttens tekstur, da yogamåtter findes med helt glatte overflader, men også med en bumpet tekstur, som med sikkerhed vil give nogen brugere myrekryb. Prøv dig frem og vælg den tekstur, der passer dig bedst. På den måde kan du sikre dig, at du får den helt rette yogamåtte, der passer til dig og dine behov.