Århus Yoga

Århus og yoga hænger sammen..

Århus smilets by og lige blomster der fede og skønne yogasteder op I byen.

Hamsa yoga er netop åbnet I fede store og lyse lokaler her bliver det hygget tog lavet en masse fed yoga i fremtiden på samme gade Mejlgade ligger Smilende yoga her underviser Brian I en smilende og positiv indstilling til gavn for alle elever her tilbydes Hatha Yoga, Astanga og Iyengar Yoga.

I et hyggeligt baghus I Nørre Allé ligger Ashtanga Yoga Shala her tilbydes både yoga for de ny interesseret de øvede samt gravid og mor og baby yoga. Nyåbnede The Yoga Collective ved Vesterbro Torv er det pigerne Nadia Lunn og Britt Skov Madsen der star bag og lover masser svedig yoga og gæstelærer – Vi glæder os!

Lige uden for århus I Riskov tilbyder Nina Grønbech forskellige typer for yoga som Yin yoga, genopbyggende yoga typer samt yoga massage og så har Århus fået deres egen Yoga festival Yoga Days som vil fylde byen endnu mere med kærlighed til marts.

En by med yoga og andet godt

I det naturskønne Midtjylland finder man landets næststørste by, der ikke alene er en interessant by i sig selv, men som også byder på en masse for de yogainteresserede.

Hvis du ikke kender til Aarhus, så er det i høj grad på tide og derfor skal vi se lidt nærmere på hvad byen kan tilbyde dig, hvad enten du søger yoga eller gode spisesteder. Der er noget for enhver smag. Så lad os komme i gang.

Yoga i Aarhus

En ting som man kan være helt sikker på er, at man kan finde masser af yogastudier i Aarhus. Hele midtbyen vrimler med yogastudier, der kan opfylde alle dine behov og ønsker, hvad enten du er nybegynder indenfor yoga eller er garvet udøver, der leder efter nye udfordringer.

Der er også forskellige studer i udkanten af byen, samt den enestående yogauddannelse på Viborgvej. Man kan altså finde lige det man søger, så lad os se nærmere på det.

Yoga Collective er at af de mest populære studier i byen og det er bestemt ikke uden grund, da de tilbyder en masse forskellige yogatyper og workshops. Der er noget for enhver smag og niveau, så man kan med fordel tage derind, hvis du skal prøve yoga for først gang. Stemningen er hyggelig og behagelig, hvilket understreges af de små hold på maksimalt 18 deltagere. Så hvis du søger et dejligt studie, så er Yoga Collective et udmærket valg.

Yoga studio - YO STUDIOS. Margrethepladsen 4

Yo Studios er er studio, hvor man ikke alene kan komme til at danse, barre og træne. Man kan også dyrke yoga. Det er beliggende centralt i byen og er placeret i lyse, lækre lokaler.

Man kan træne på over 50 forskellige hold om ugen, så uanset hvad man foretrækker, så kan man få stillet sin lyst. Stemningen er meget nede på jorden og humøret højt, så hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel kigge forbi.

Heart of yoga  yogaformer fra dynamisk Ashtanga Yoga over Hatha Yoga

Heart of Yoga er et hyggeligt yogastudie placereret centralt ved ydre ringvej i Aarhus. Det er startet af Tanja Sofie, der udannet niveau 2 Ashtange-yogalærer, så man kan være helt sikker på, at man er i kyndige hænder. De tilbyder en del forskellige yogahold, hvilket inkluderer bl.a. Yin Yoga, Ashtanga Yoga og Mindful Yoga.

Man kan altså prøve lidt af hvert og der er noget for alle, uanset niveau. Som man kan se er der masser af gode muligheder og dette er blot et lille udpluk af de mange gode yogastudier i Aarhus.

Forkæl dine smagsløg

Aarhus byder ikke kun på yoga, men også en masse lækre spisesteder, hvor man kan forkæle sine smagsløg. De bedste steder er økologiske og dem er der heldigvis en del af, så hvorfor ikke tage et smut forbi Aarhus og se hvad du kan finde.

Langhoff & Juul er en skøn restaurant i Guldsmedegade, der byder på dejlig økologisk mad for enhver smag. De har et sæsonbaseret menukort, der byder på alverdens lækre retter.

Det er en restaurant, der har en afslappet stemning, med skrift på væggene og moderne møblement. Man kan nyde lækker økologisk mad i dejlige omgivelser og til en ganske rimelig pris. Så kig forbi, hvis du har muligheden. Restaurant Substans er et spisested i den noget højere prisklasse, men det er bestemt ikke uden grund. Det er nemlig en af de udvalgte restauranter i Aarhus med en Michelinstjerne. Maden er økologisk og der er stort fokus på gode råvarer, så man bør virkelig ikke snyde sig selv for en dejlig oplevelse. Det er blot en af mange økologiske restauranter i Aarhus, det må nok siges at være den absolut bedste.

 1. Giv os yogafællesskabet tilbage!

  Giv os yogafællesskabet tilbage!

  Af Vivi Lund Jacobsen ( Mind Full of Yoga)
  Yogalærer & Master i Sundhedsfremme (MSF)

  Yogafællesskabet

  I denne coronatid, der efterhånden synes uendelig, er mange ramt af utryghed på helt eksistentielle parametre; rammes mine nærmeste af sygdom, mister jeg mit job og bliver verden nogensinde helt sig selv igen?

  Disse tanker er lige præcis det stof, som bekymringer er gjort af. Bekymringer, der kan føre til angst og andre store mentale belastninger.

  Alle disse aktive tanker kræver noget passivt – og hvad er mere nærliggende end at tænke på yoga, som er kendt for at kunne stilne sindets bevægelser. Men udfordringen er, at den passive pendant til det stormende tankemylder faktisk kræver en aktiv indsats.

  Det kræver, at du prioriterer din tid, at du mobiliserer en tro på, at der er en måde at håndtere bekymringe....

  Læs mere »
 2. Oplev Bikram Yoga i Århus

  Oplev Bikram Yoga i Århus

  Hvad er det bedste ved Bikram yoga ?

  Interview med Christina Timmermann Indehaver af Hot Yoga Aarhus

  Det bedste ved Bikram yoga er at alle i bogstaveligste forstand kan være med. Alle lige meget årsagen til at deltage får noget ud af at dyrke Bikram yoga.

  Om du kommer for at få renset ud mentalt eller fysisk, så går du herfra med en ubeskrivelig fornyet følelse i både krop og sind.

  Bikram yoga er uden tvivl en udfordrende 90 minutters Hatha yoga træning som giver masser af sved på kroppen. Alle kan være med da øvelserne er forholdsvis simple men bliver stærkt intensificeret af varmen på 40 grader og den høje luftfugtighed.

  Hvilke effekter kan varmen og yoga sammen ?

  Det at vi udfører yoga øvelserne i Infrarød varme er med til at passe på kroppen og samtidig varme kroppen op indefra....

  Læs mere »
 3. YOGADAYS AARHUS

  YOGADAYS AARHUS

  YOGADAYS AARHUS YOGALOVE MØDER NANA & DORTE.

  Yogalove talte med to af de lokale deltagere på YogaDays i Aarhus. Både Nana og Dorte var med for første gang og de havde kun rosende ord omkring festivalen.

  I år deltog de begge to på en enkelt astanga klasse, men næste år vil de helt sikkert prøve flere klasser og gerne nogle typer af yoga de ikke har prøvet før. De var enige om, at festivalen er alletiders chance for at prøve noget nyt og at der er virkelig mange forskellige hold og typer af yoga at vælge imellem.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

  deltagere_red

  Mens vi spiste en dejlig frokost kreeret af Cafe Økog....

  Læs mere »
 4. Den store nordiske yogakonference

  Yoga Games Besøg Yoga Games – den store nordiske yogakonference

  Yoga Games er Skandinaviens største yogaarrangør med The Nordic Yoga Conference og forskellige inspirationsdage og yogarejser på programmet.

   

  yogagames - yogalove.dk

  Nordisk yogakonference i Sverige

  Hører du til dem, der elsker at dyrke yoga, vil du også elske at besøge The Nordic Yoga Conference, der afholdes i Sverige nogle gange om året.

  I løbet af de tre dage, som konferencen altid varer, kan du deltage i en lang række forskellige workshops, dyrke yoga og lytte til masser af spændende foredrag. Der er mange vidt forskellige emner på programmet, så det kan være svært at vælge.

  Men der er helt sikke....

  Læs mere »