Sports bh

Hvorfor bør man bruge en sports bh?

Når man lever et aktivt liv, med masser af motion og bevægelse, så ved enhver kvinde, at det kan være lidt af en udfordring, at få barmen til at blive hvor den skal. Det er utroligt ukomfortabelt, hvis det hele bevæger sig for meget, så man vil gerne have noget, der kan hjælpe med at holde det på plads under motion. Det er her at man kan få brug for en god sports bh.

 

2 varer

Faldende orden
  1. Run and Relax sømløs Yoga bh
    Run and Relax sømløs Yoga bh
    As low as 395,00 kr.
  2. Run and Relax Yoga bh
    Run and Relax Yoga bh
    As low as 299,00 kr.

Hvad er en sports bh?

Den primære funktion ved en sports bh er, at den reducerer mængden af bevægelse, så barmen holdes på plads på en komfortabel måde. I modsætning til en almindelig bh, så er en sports bh lavet i blødere materiale og har ingen metalbøjler og dets lige. De bredere stropper og gode design gør det til et langt mere komfortabelt valg for den aktive kvinde, der ikke længere vil nøjes med en almindelig bh. De mange fordele Det er dog ikke kun fordi, at sports bh træning er mere komfortabelt, det har faktisk også fordele sådan rent sundhedsmæssigt.

Sports-BH'er til kvinder | Køb din nye Sports-BH online 

Når barmen bevæger sig i forbindelse med træning, så er der en risiko for at man strækker de ledbånd, der er forbundet til brystet. Med tiden kan dette problem blive forværret og kan i værste fad resultere i at en bryster begynder at hænge og miste formen. Dette undgår man med en behagelig bh. Men når det kommer til hygiejne, så er sports bh’er også en god løsning, da det specielle stof er svedabsorberende og sørger for, at man forbliver tør og komfortabel under træningen. På den måde undgår man at noget gnaver og slider på huden. Desuden virker en sports bh afkølende og giver brugeren mulighed for at holde sig afkølet. Dette gør en i stand til at træne hårdt og længe, uden at overophede. I sidste ende betyder dette, at man reduceret mængden af sved og bakterier, der ellers vil blive siddende på huden og kan stoppe ens porer til.

Find mere end 80 sports bh'er til træning, fitness, yoga og crossfit 

De brede remme på en sports bh er med til at fordele vægten fra barmen over hele overkroppen, så det giver en langt mere komfortabel og effektiv støtte, som man ikke får med en almindelig bh. Desuden er der en markant mindre risiko for at bh’en bevæger sig under træningen. Få mest ud af din sports bh Der er mange, der ikke vil bruge sports bh, fordi den ”ikke er så smart som en almindelig bh”. Det er noget pjat, for man kan få lige så megen glæde ud af en sports bh, som af en almindelig. Det handler blot om, at benytte den på en forholdsmæssig måde.

Hvis man er bange for, at ens barm ikke tager sig godt ud i en sports bh, så kan man faktisk få den sports bh med indlæg, der giver en flot form, nøjagtigt som med en almindelig bh. Desuden findes der sports bh i store størrelser, hvis man behøver noget, der er lidt støre end normen. Der et altså masser af fordele ved at benytte en sports bh og man kan finde et godt udvalg på yogalove. Det er stedet for enhver, der lever et aktivt liv og holder af yoga. Så hvis du leder efter et godt sports bh tilbud, så er dette stedet.