Monthly Archives: November 2019

 1. Yoga-hvaffor noget

  Yoga-hvaffor noget

  Yoga Games - Yoga-hvaffor noget

  Af Astrid Krysfeldt Hansen

  Savnede du årets store danske yogabegivenhed Yogafestivalen på Tiøren i sommer, så er der rigtig godt nyt. For til marts kommer Yoga Games til København, og en af kræfterne, der står bag det, er danske Stina Madelaire, som siden 2011 har arrangeret Yogafestivalen sammen med to andre ildyogasjæle.

  Og selvom Yoga Games på mange måder er et andet koncept, så sætter Stina Madelaire alt ind på, at den samme gode stemning skal gennemsyre DGI-byen, hvor Yoga Games bliver afholdt 20.-22. marts 2020.

  ”Yoga Games har en anden appel end Tiøren, hvor det var udendørs, og man ikke vidste, om det ville regne, eller om solen ville skinne, og selve formatet var lidt mere flydende. Det her er en konference, hvor vi også mege....

  Læs mere »
 2. Yoga Games Malmø lækker weekend med yin og yang

  Yoga Games Malmø lækker weekend med yin og yang

  Yoga Games Malmø - En weekend med yin og yang

  Det svenske koncept, Yogagames har bredt sig til Malmø og det var en fin premiere, selv om det var lidt kedelige omgivelser i et messecenter. Hvis man vil have smuk by og udsigt er Stockholm et bedre bud. Yogaen var til gengæld fin og med fokus på yin yogaen blev det en god oplevelse.

  På yogasprog er der masser af yang-energi i de fleste moderne menneskers liv.

  Man skal præstere, sætte mål, nå mål, have kalendere til at passe sammen og børn, der skal hentes og så videre. Yang forstås som kraftfuld, udadvendt energi, der er forbundet med mange menneskers hverdagsliv i dag.

  Yang er nødvendigt for at klare hverdagen, for mænd såvel som kvinder.

  Og selv om yang-kraften ses som maskulin, så er....

  Læs mere »
 3. “Go where you haven’t gone before!”

  “Go where you haven’t gone before!”

  Der er yoga-instruktører i verdensklasse på programmet, når Yoga Games kommer til København i marts 2020. Rusty Wells fra San Francisco er en af dem.

  af Christina Majcher

  Til marts kommer Skandinaviens største yogaevent – Yoga Games – til København for første gang. Den tre dage lange yogafestival har et bugnende program, hvor der er plads til begyndere, men hvor også rutinerede entusiaster får mulighed for at prøve nye ting.

  En af de lærere, man kan opleve flere gange i løbet af de tre dage, er den San Francisco-baserede Rusty Wells, som underviser i sin egen yogastil, Bhakti Flow. I oktober 2019, på sin vej mod Yoga Games i Malmø, kom han forbi København for at lede en times workshop, der kunne fungere som en smagsprøve på, hvad man kan forvente sig....

  Læs mere »