Yogabøger

Yogabøger  Alt indenfor træning & velvære‎

Yoga er en af de allerbedste måder at stresse af på og finde den indre ro. Så hvorfor ikke fordybe dig i en bog om disciplinen. Vores yogabøger spænder bredt – her kan du læse om den dybere mening med yoga og filosofien bag. Lære om grundprincipperne og meningen med solhilsen og ikke mindst opnå en forståelse for, hvorfor åndedrættet er så uløseligt forbundet med bevægelserne i yoga. Vi har yogabøger som både egner sig til godnat-læsning, inspirationskilde, og som giver dig redskaber til at leve et lykkeligt liv.

2 varer

Faldende orden
  1. Astanga Yoga Mala på dansk

Gode bøger og yogaøvelser og begynder yogastillinger 

Yoga er en enestående ting, som kan give en fred i sindet såvel som kroppen. Men én ting er at gå til timer nu og da, noget helt andet er at sætte sig rigtigt ind i yoga og dets spændende verden. For dig der gerne vil prøv kræfter med dette findes der en masse lækker litteratur. De bedste yogabøger hjælper dig ikke blot med at lære mere om det fysiske aspekt ved yogaen, men også det åndelige og sanselige.

Yoga er så meget mere end blot en fysik oplevelse og ved at læse mere om det kan man virkelig få en forståelse for det.

Vi har derfor udvalg et par af de bedste bøger om yoga til begyndere, der gerne vil lære mere og forstå hvad det er, der gør yoga så enestående. De tåler alle at blive læst igen og igen, så der er virkelig valuta for pengene. Der er også meget at vælge imellem, da der findes yoga bøger, der udelukkende fokuserer på det fysiske og bøger om det spirituelle, så vælg det du bedst kan lide. Men uanset hvad, så anbefaler vi de nedenstående bøger til alle, der vil lære mere om yoga.

Yogabogen Nærmere noget af Simon Krohn

Dette er nok den bedste yogabog på markedet, hvilket ikke siger så lidt. Den er skrevet af Simon Krohn, der ikke alene arbejder som yogalærer, men som også har en kandidatgrad i filosofi, med særligt fokus på indisk filosofi. Han er den første dansker, der er blevet topcertificeret indenfor Yoga Alliance. Dette har gjort ham til en af de mest populære og efterspurgte yogaeksperter i landet. I hans enestående bog ”Nærmere noget” får man indblik i de filosofier, der danner rammen for hele yogatraditionen. Det er utrolig spændende læsning for både nybegynder og veteraner, der har dyrket yoga i årevis.

”Nærmere noget” får man indblik i de filosofier

Det er skrevet på en afslappet og humoristisk måde, der gør at man ikke føler sig intimideret eller overvældet. Man får altså mulighed for at lære mere om den selvopfattelse og inder ro, der er en af grundstenene i yoga. Simon Krohn skriver god og han formår at knytte yogaen sammen med vores hverdag i det 21. århundredes Danmark. Det sker dog uden at der går noget tabt og man kan virkelig fornemme respekten for den oprindelige filosofi bag yoga. Vi kan ikke anbefale bog nok og enhver, der har den mindste interesse i yoga bør læse den. Det er den perfekte bog for de, der gerne vil have mere forståelse for den indiske filosofi og ikke mindst yoga.

 

Begynder yogabogen af Karen Pallisgaard

Hvis man har læst yogabøger tidligere, så er der en god chance for at man er stødt på navnet Karen Pallisgaard. Karen, der er uddannet journalist og yogalærer har skrevet adskillige bøger om yoga, og er ydermere en ofte anvendt ekspert indenfor yoga og trivsel, fysisk såvel som mentalt. Som man nok kan gætte ud fra titlen er ”Begynder yogabogen” en bog, der henvender sig til de, der gerne vil lære om yoga og ikke har tidligere erfaring.

Det er altså den essentielle begynderbog, der giver en introduktion til yoga og Ayurveda-behandling.  Udover letforståelige beskrivelser indeholder den naturligvis masser af illustrationer, der virkelig gør det nemt at komme i gang.