Yogapølle

Yogapølle det kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange forskellige typer af udstyr, der tilbydes til dig, der dyrker yoga eller gerne vil i gang med at snuse til yogaens magiske verden. Det vigtigste er da også, at du investerer i en god yogamåtte fra start, og så kan resten af tilbehøret komme senere, når du har fundet ud af, om yoga er noget for dig.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Relativt hurtigt vil du dog nok opdage, at en såkaldt yogapølle er en god ting at tilføje til samlingen af yogaudstyr. En yogapølle hjælper dig nemlig ved at give ekstra støtte til kroppen i både siddende og liggende stillinger under yogaen, så du kan udføre dine øvelser så korrekt som muligt og få mere ud af dem, end du ville uden den ekstra støtte fra din yogapølle. Det er guld værd, når der skal laves alt fra en stille og afslappende meditation til en mere avanceret viparita karani, hvor numsen skal op og benene i vejret.

Få blid støtte med en yogapølle

Der findes forskellige yogapøller på markedet, og ikke to yogapøller er ens. De fleste vil foretrække en fast men ikke alt for hård yogapølle, der giver en god støtte og får kroppen til at slappe af under selv den mest komplicerede yogaøvelse. En yogapølle har mange anvendelsesmuligheder, så prøv dig frem og find dine foretrukne stillinger, hvor yogapøllen kan være dig mest muligt til hjælp. Når du først har prøvet at dyrke yoga med en yogapølle, bliver yogapøllen hurtigt en uundværlig del af din træning, og da yogapøllen er så alsidig, kan den også anvendes til andre træningsformer. Det kan derfor næsten ikke undgås, at din yogapølle bliver fast inventar i træningstasken eller en del af udstyret til at gennemføre din træningsrutine derhjemme.