Monthly Archives: June 2017

 1. Festivalen, som sætter både krop og sind i bevægelse

  Festivalen, som sætter både krop og sind i bevægelse

  Isa Raim om Festivalen, som sætter både krop og sind i bevægelse

  Højt begavede og internationalt anerkendte lærere er trækplastret på festivalen Move, hvor deltagere fra hele verden udforsker bevægelse i alle dens varierede former på Refshaleøen i København. Vi har talt med yogi Isa Raim, der står for yoga-delen af festivalen.

  af Christina Majcher

  ”Jo mere vi bevæger os, jo dybere lærer vi os selv at kende. Derfor har vi skabt en festival, der fejrer bevægelsens mangfoldighed”.

  Sådan lyder ordene fra festivalen Move, der nu folder sig ud for femte år i træk den 13. til 16. juli 2017 i København. Formålet med festivalen er at få folk til at bevæge sig mere og på nye måder. Der er alt fra acro-yoga og dans til slackline og parkour på programmet, og det hele foregår i det in....

  Læs mere »
 2. Yoga i København

  Yoga i København

  Yoga i København

  Danmark er for alvor blevet ramt af en yogabølge, og det får både gamle som unge til at flokkes til de danske yogastudier. Det er især i de danske storbyer, at yoga har vundet indpas.

  Yoga er især blevet populært, da det er en sport, som kan dyrkes af alle uanset alder og køn. Det er med andre ord ikke er krav, at man skal være smidig, når man starter med at dyrke yoga. Det er muligt at finde yogahold med mange forskellige sværhedsgrader, og derfor kan du også sagtens finde et hold, selvom du er begynder.

  Bikram yoga i københavn

  Det er ikke specielt dyrt og man kan oftest købe en enkelt lektion, så man kan fornemme om det er noget man kunne blive grebet af. Yoga gavner både krop og sjæl. Derfor er der mange, som bruger det til afstresning, hvis de har en hård hverdag. Bor du i København, og har du lyst til at prøve yoga, så har du masser af valgmuligheder. Læs blot med her.

  Københavns bedste yogastudier....

  Læs mere »
 3. Yoga Kolding

  Yoga Kolding

  Yoga i Kolding

  Danskerne er blevet helt tossede med at dyrke yoga. Det er en fremragende metode til at finde lidt indre ro og balance i en dagligdag, der er præget af karriere, stress og andre gøremål. Yoga har i mange år været noget, som man kun dyrkede i de større byer, hvor der var en enkelt klub eller to. Men i de senere år er der dukket flere og flere studier op, hvor man kan prøve kræfter med yogaens vidunderlige verden. Det gælder naturligvis også i Kolding.

   

  Her kan du dyrke yoga i Kolding

  Selvom mange ville kalde Kolding for provinsen, så behøver man ikke undvære yoga, da der er en masse gode steder, hvor man tilmelde sig yogahold. Yoga Kolding er et studie, hvor man kan dyrke yoga, Wellbi harmoniøvelser og få massage. Det er et behageligt sted, hvor det hele foregår i uformelle omgivelser, og i et tempo, som maner til indre ro og meditation.

  AOF Center Sydjylland tilbyder også en række med forskellige yogaty....

  Læs mere »
 4. Yoga i Hellerup

  Yoga i Hellerup

  Yoga i Hellerup

  Yoga er mere end bare en sport. Det er også en kilde til afstresning og en god måde at komme bedre i kontakt med sin egen krop. Derfor er det heller ikke underligt at Hellerups yogastudier oplever en stor tilstrømning af danskere, som gerne vil lære mere om mulighederne ved yoga. Her kan du læse mere om dine muligheder for at dyrke yoga, hvis du bor I Hellerup.

  Her kan du dyrke yoga i Hellerup

  Hos YogaFactory får du mulighed for at deltage i syv forskellige typer yoga – heriblandt Hatha Yoga, Astanga Yoga og Yin Yoga. Med andre ord er der rig mulighed for at prøve forskellige typer yoga, og du får chancen for at finde den type, som du foretrækker.

  Studiet velkommer alle uanset køn, alder og erfaring med yoga. I stedet er der fokus på at holde kroppen sund og stærk, og der er mulighed for at deltage på daglige yogahold.

  Hot yoga i Hellerup

  Hvis du....

  Læs mere »