Monthly Archives: January 2015

 1. Feng Shui - en gave til dig selv

  Feng Shui - en gave til dig selv

  Feng Shui - en gave til dig selv

  Januar - måneden hvor vi ønsker at forny os selv og blive til en bedre version af os selv. Vi giver os i kast med fitness og slankekure og prøver at droppe alle vores dårlige vaner.

  I år har jeg prøvet noget nyt. Jeg har løsnet op for nogle blokering uden for min krop, nærmere betegnet i min bolig.

  Jeg har haft besøg af en Feng Shui konsulent.

  De fleste af os har hørt om Feng Shui. Jeg vidste selv, at det var noget med at rydde op, nogle spejle og energier som skulle kunne flyde frit i boligen. For at blive klogere og give mig selv en gave, så aftalte jeg et møde med Tina Hjelm, som er certificeret Feng Shui konsulent.

  Jeg ønskede at blive klogere på Feng Shui, samt en konsultation og en gennemgang af mit hjem.
  Tina Hjelm er oprigtigt uddannet smykkedesigner og har sin egen skønne butik i Nyhavn. Jeg mødte først Tina på en bod ved ....

  Læs mere »
 2. Østershatte bygotto

  Østershatte bygotto

  Østershatte bygotto med syltede østershatte, ravost og brøndkarse

  Til 4 personer

   Bygotto

  300 g perlebyg

  1 l vand, grønsags- eller hønsebouillon

  Æbleeddike

  125 g groftrevet ravost*

  Kom perlebyg og bouillon i en gryde og kop op ved høj varme.

  Sku ned til mediumvarme når perlebyggene koger og lad dem koge ind. Kom svampepure og yderlig 2 dl kogenede vand ned i gryden og kog op.

  Kom ravost i når bygotto stadig er let flydende. Skru ned for varmen og rør godt rundt. Bygottoen skal være cremet og let i konsistensen. Smag til med salt og æbleeddike og server med det samme.

  • stershatte pure

  300 g østershatte

  15 g smør

  1 spsk olivenolie

  ½ dl piskefløde

  Rens østershattene for eventuelle urenheder. Varm en pande med olie og smør og steg østershattene indtil de er gyldenbrune. Blend svampene med piskefløde med en s....

  Læs mere »
 3. Year 2015 new beginnings...

  Year 2015 new beginnings...

  Year 2015 new beginnings...

  Yogalove blogger Soham Johansen owner of Hamsa Yoga Studio.

  Year 2015 saw many new beginnings, one of them being teaching a 100 hour Basic Training in english for the first time.

  Its been a blast right from day one, and to include students of all backgrounds Im doing this post in english (and sanskrit) Including more sanskrit teaching in my yoga is an intention of mine for 2015.

  Lets begin

  “At the core of human life lies the realisation of ones true nature, as well as the nature of the univers; supreme love. This realisation or recognition might come about as a process or by remembrance.

  According to the 11 th century sage Kshemaraja the mind plays a big role in this. In his Pratya-bhi-jna-hri-dayam, which literally means “The heart of the doctrine of Recognition” he states 'chetyasankochini chittam’

  The mind is the light of Consciousness in a contracted form. Further on Kshemaraja comments on this by saying....

  Læs mere »
 4. Rug-havregrød med vanilje-æblekompot

  Rug-havregrød med vanilje-æblekompot

  Rug-havregrød med vanilje-æblekompot, skyr og ristede mandler (E) Til 2 personer Grøden

  1,5 dl grovvalsede rugflager - 1,5 dl grovvalsede havre - 3 dl vand - 3 dl mælk - Salt. Kog alle ingredienser op ved høj varme. 
  Skru ned til medium varme når grøden koger og lad den koge ind til passende konsistens. Smag til med salt. (ca. 7-8 min)
  Vanilje-æblekompot/toppings1 kg madæbler, f.eks. Cox Orange, Filippa, Belle de Boskop200 g rørsukker, mængden afhænger af æblernes naturlige sødme, smag dig frem1 hel vaniljestang

  1 dl vand

  Skyl æblerne grundigt, og skær dem i grove tern. Flæk vaniljestangen, skrab vaniljekornene ud, og kom vaniljestangen- og kornene i en gryde sammen med æblestykker, vand og sukker. Kog ved medium varme, indtil æblerne er møre.

  Smag til med

  ....
  Læs mere »
 5. Find det rigtig pilates tøj og udstyr

  Find det rigtig pilates tøj og udstyr

  Tøj til pilates

  Overalt i Danmark er pilates ved at vinde indpas blandt danskerne. Der findes snart ikke den by, hvor der ikke er blevet oprettet et pilates-hold til de lokale i området.

  Nogle går til pilates hos en privat instruktør, i sit fitnesscenter eller i forbindelse med fysioterapi – fælles for alle er, at pilates er en sport, man dyrker for at opnå større velvære i sin krop og sit sind.

  For at opnå det bedste resultat med sin træning, er det naturligvis vigtigt, at man dyrker pilates under de bedst tænkelige forhold, med det rette pilates udstyr – og med det rigtige tøj på.

  Hvis ens træningstøj er chikanerende under træningen, går halvdelen af den positive effekt ved pilates bort – så hvis man vil få det bedste udbytte, bør man investere i noget særligt pilates tøj, der er designet til denne træningsform.

   

  Det ideelle pilates tøj er desig....

  Læs mere »
 6. Anmeldelse af Run & Relax Sava Yoga Leggings

  Anmeldelse af Run & Relax Sava Yoga Leggings

  Run & Relax Sava Yoga Leggings

  Af Gunnvør Virgarsdóttir - Pilates instruktør senses hotyoga

  Jeg har været så heldig at få lov til at teste yogatøj fra det skandinaviske mærke Run & Relax, og lad mig bare sige med det samme - jeg er vild med deres tøj!

  Kvinderne bag Run & Relax har virkelig forstået at kombinere lækkert design med det blødeste materiale, som gør yoga- eller pilatestimen endnu mere behagelig.

  Man mærker faktisk ikke, at man har tøjet på. Der er ingen irriterende syninger eller mærker i tøjet, og....

  Læs mere »