Konjac svamp

Konjac svamp det er vigtigt at rense huden, så den kan blive fri for diverse make-up og andet skidt, der tilstopper porerne i løbet af dagen. Ofte kan det dog være svært at finde overskud til at rense sin hud både morgen og aften, og selvom du gør det, er det ikke sikkert, at du får det udbytte af dine rense- og plejeprodukter, som du kunne ønske dig. Det kan noget så simpelt som en lille svamp heldigvis lave om på, og en konjac svamp er efterhånden et must i enhver kvindes (og mands) plejerutine.
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

En konjac svamp fås i flere forskellige varianter, og du bør altid vælge en konjac svamp, der passer til din hudtype. En konjac svamp er baseret på aktive ingredienser som eksempelvis lyserødt ler og aktivt kul, og svampen renser blidt huden i dybden og giver samtidig en skånsom eksfoliering, der fjerner døde hudceller, så huden får mere glød og opnår de rette betingelser for, at den kan bygge sig selv op med nye, friske hudceller. Rens med en konjac svamp er hurtigt overstået, og det er derfor et godt alternativ til din omfattende plejerutine, hvis du kommer sent hjem en aften og bare gerne vil kunne smutte i seng uden at skulle bruge lang tid på at rense make-uppen af.

Dybdegående rensning af huden med en konjac svamp

Når du ønsker at rense huden med en konjac svamp, skal du starte med at dyppe svampen i varmt vand, indtil den svulmer op og bliver blød, som du kender det fra almindelige vaskesvampe, når de bliver dyppet i vand. Tilføj eventuelt lidt af dit foretrukne renseprodukt på svampen, og begynd afrensningen ved at køre konjac svampen blidt rundt i ansigtet i små, cirkulære bevægelser. Du kan også sagtens nøjes med blot at dyppe svampen i vand og springe over renseproduktet, men en konjac svamp gør, at dine rense- og plejeprodukter trænger bedre ind i huden, end når du blot bruger fingrene til at gnide produktet ind, og vi anbefaler derfor, at du giver kombinationen af konjac svamp og renseprodukt en chance. Når hele dit ansigt er renset godt af, afslutter du med en plejende ansigtscreme, serum eller olie, så dit ansigt bliver godt gennemfugtet. Skyl din konjac svamp grundigt, pres den forsigtigt fri for vand uden at vride, og hæng den til tørre et lunt og tørt sted, indtil du skal bruge den næste gang. Kog regelmæssigt din konjac svamp, så du slipper for bakterier, og skift den ud efter cirka 3 måneder, når den begynder at smuldre.