Monthly Archives: February 2015

 1. Læs om Satu Tuomela på Yoga Games 2015

  Læs om Satu Tuomela på Yoga Games 2015

  Læs vores interview med Satu Tuomela

  Hvilken slags yoga underviser du i? Hvorfor har du netop valgt denne form?

  Jeg underviser simpelthen i Yoga. Men det, jeg kan tilbyde, er, at det kommer ud af mig i sin mest autentiske form. Jeg er først og fremmest underviser i Embodied Flow™ og Yin Yoga, men har ikke valgt det. Jeg fandt dem i mig. 

  Hvad giver dig inspiration til dine timer? Og er der en vis inspiration eller et vist tema, som du arbejder med i øjeblikket?

  Åh, der er mange ting! Alt, der foregår i dette fantastiske univers. Især musik, naturen, kosmos og den evige udforskning af den menneskelige form og forbindelsen mellem krop og sjæl. Lige i øjeblikket er jeg meget interesseret i og inspireret af balancen mellem krop og sjæl.

  3. Du står for e....

  Læs mere »
 2. Interview med yogalærer Milla Floryd Yoga Games 2015

  Interview med yogalærer Milla Floryd Yoga Games 2015

  Milla Floryd der underviser på Yoga Games i Stockholm denne weekend

  Hvilken yoga underviser du og hvorfor har du valgt denne type ?

  På Yoga Games i Stockholm underviser jeg en acroyoga time. Jeg er lærer i vinyasa, acro og flyvende yoga mere eller mindre på heltid, og jeg foretrækker ikke en af formerne frem for de andre. I mine øjne komplementerer de hinanden rigtig fint.

  Hvor finder du inspiration til din undervisning og er der emner der får ekstra fokus for tiden ?

  Jeg bliver inspireret af bevægelse og form. Jeg får mange af mine undervisningsideer fra dans, cirkus og kunstverdenen. Jeg vil nok altid være meget fascineret af de uendelige muligheder som kroppen har.

  Alle de magiske bevægelser vi kan udføre og alle de former vi kan tage. De følelser som vi kan formidle. Om der er noget specifikt jeg arbejder med lige nu? Transitions. Overgangen mellem forskellige asanas. Rejsen - ikke målet.

  Du afholder en workshop på Yoga Games....

  Læs mere »
 3. Yogaretreat

  Yogaretreat

  Yogaretreat  at træde ud af stimulansernes parallelvirkelighed og ind i virkelighedens virkelighed

  Af Yogalove blogger Louise Fjendbo

  Jeg er mor til en 8-årig. Han elsker at forsvinde ind i spil, film og andre passive stimulanser uden fysisk aktivitet og kreativitet. Han kan uden problem tilbringe en hel dag foran sin skærm, hvis jeg ikke stopper ham.

  Når jeg synes, at han har siddet længe nok passivt, beder jeg ham, som alle andre mødre, om at slukke. Det er som regel forbundet med en vis protest.

  Han opfører sig først som en afhængig, der nægtes sit stof. Han savner sin stimulans. Der kommer en tomhedsfølelse i hans hjerne. Han savner sin parallelvirkelighed. Han savner at flygte væk fra sig selv, sin autencitet og sin krop.

  Den tomhed beskriver han som kedsomhed og savn. Når han så har kedet sig et stykke tid, så begynder han at....

  Læs mere »