Røgelsespinde

Røgelsespinde

Røgelsespinde kan bruges både derhjemme til at skabe et øget velvære og kan lægge grunden til den perfekte stemning til en hyggetime i ro og fred enten helt for dig selv eller sammen med en eller flere andre, du gerne vil dele en stille og stemningsfuld stund med. Røgelsespinde bruges også tit i forbindelse med yoga og meditation, hvor de også er med til at sætte stemningen og at skabe den helt rette stemning afstemt med den helt rette duft. 

3 varer

Faldende orden
  1. Geranium & Star Anise Røgelse

Der findes mange forskellige former for røgelsespinde og køber du røgelsespinde, der har været under ordentlig kvalitetskontrol, kan du få billige lækre røgelsespinde, hvor der ikke er brugt syntetiske stoffer, så du er sikker på at få et produkt af god kvalitet og med lækre og samtidig naturligt afstemte dufte, som du kan udvælge, alt efter formålet og anledningen. Røgelsespinde kan både gøre gavn vedl at lægge stemningen til en bestemt aktivitet, eller at lægge grunden for en koncentreret tid til stilhed og fordybelse.

Hvad med en svag duft af rose, eller den dejlige duft af en skov fyldt med smukke efterårsfarver.

Som en svag duft af dejligt træ, eller måske af en blå duft af lavendel, eller måske en lækker orange duft af mandarin og ingefær. Sammensætningerne er mange og kan derfor vælges helt unikt både til det enkelte og helt personlige hjem og den perfekte pause i en travl hverdag. Eller brug røgelsespinde som en stemningsskabende afslappende duft til en velafbalancerende stund med yoga eller meditation. Velgørende for sjæl og krop fra naturens eget skatkammer af dufte.