Yogabyer

 1. Yoga med højt til loftet The Yoga Flat

  Yoga med højt til loftet The Yoga Flat

  The Yoga Flat - Yoga med højt til loftet

  Interview med Nicolai Boas indehaver af The Yoga Flat på Nørrebro og Christianshavn med sin søster der også er yogalærer.

  Hvad tænker du er de vigtigste elementer i et yogastudie?

  En skøn atmosfære der kan skabe ro op plads samt støtter potentiel personlig udvikling. hvad oplever du, at folk ønsker og efterlyser, når de vælger yogastudie ? Det er svært at sige en speciel ting men det vi får god feedback på er kvaliteten af vores undervisning, følelsen af fællesskab/community samt de dejlige omgivelser.

  Yoga boomer og har gjort det et godt stykke tid - også de mere indadvendte og spirituelle aspekter - hvorfor tror du det? og hvad tænker du om det?

  Mit take på det er nok at vi tildels lever i en tid præget af navlebeskuelse. Alle kæmper en brag kamp....

  Læs mere »
 2. Joga Borgergade i København K

  Joga Borgergade i København K

  Joga i Borgergade i København K

  Yoga er en sport, som henvender sig til alle. Man behøver ikke være i god form, være smidig eller have nogen erfaring for at få glæde af motionsformen.

  Alle kan være med, og dette er blot én af årsagerne til, at flere og flere danskere begynder at dyrke yoga.

  Er du på udkig efter den optimale yogaoplevelse, så kan det godt betale sig at finde et yogastudie nær dig.

  Mange fitnesscentre kan også tilbyde hold, men du får som regel en bedre oplevelse, hvis du vælger et studie, som specialisere sig i yoga.

  Et centralt yogastudie i Borgergade København

  På Borgergade i København K kan du finde joga som er et yogastudie, der går op i være jordnære.

  Hos Joga er der fokus på træningen og fysisk velvære, mens det spirituelle ved yoga er blevet nedtonet. Det betyder, at du kan forvente at få en god træningsoplevelse, men ikke skal forvente at møde guruer, røgelse og trancer.

  Der kan være mange fordele ved at vælge et lokalt center, og derfor bør du måske overveje joga på Borgergade som dit stamstudie, hvis du bor centralt i København.

  Den største fordel ved at vælge et nært center er, at der ganske enkelt er større sandsynlighed for, at du kommer afsted. Lang transporttid har det med at ødelægge motivationen, og så går man nemt i stå med træningen.

  Det kan du forvente hos joga

  Når du besøger joga på Borgergade, så kan du forvente at få en effektiv træningstime, hvor du bliver udfordret fysisk. Det er deres udtalte mål at sikre, at alle deres brugere går fra yogatimen og føler sig smidigere, stærkere og ikke mindst gladere.

  Selve yogastudiet hos [jo:ga] er indrettet med fokus på ro og rumlighed. Stemningen er afslappet, og der er plads til alle. I studiet forsøger man at skabe et hyggeligt fællesskab, hvor man samles og fokuserer på at skabe resultater igennem træning.

  Joga i Borgergade for alle

  Det er nemt at falde til, og du behøver ikke have tidligere erfaring med yoga. Du skal bare rulle din yogamåtte ud og komme i gang!

  Hvis du er blevet nysgerrig og har lyst til selv at prøve yoga hos [jo:ga] på Borgergade i København K, så kan du læse mere her. Du kan også finde adskillige andre centre fra [jo:ga] i hovedstadsområdet, så undersøg eventuelt, om de har en center, som ligger endnu tættere på din bopæl.

   ....

  Læs mere »
 3. Yoga i Dragør

  Yoga i Dragør

  Yoga i Dragør

  Yoga vinder større og større popularitet hos danskerne, og det er der mange årsager til. Den mest markant årsag er, at yoga er en sport som kan dyrkes af alle. Der er ingen begrænsninger i forhold til alder, vægt, eller tidligere erfaring.

   

  Kun én yogatime om ugen for at forbedre sin sundhed.

  Enhver kan begynde at dyrke yoga, og man behøver ikke træne længe, før man oplever de sundhedsmæssige fordele. Man behøver kun én yogatime om ugen for at forbedre sin sundhed, og man vil begynde at mærke forskel allerede efter få træningstimer.

  Her kan du dyrke yoga i Dragør

  Hvis du har lyst til at prøve yoga, er der flere steder i Dragør, hvor der tilbydes yogatimer af trænede undervisere. God undervisning er en vigtig nøgle til succes, og uden en god underviser kan man risikere at pådrage sig selv skader, fordi man ikke får den rette vejledning og dermed udfører øvelserne forkert. Her kan du læse mere, om d....

  Læs mere »
 4. Yoga i København

  Yoga i København

  Yoga i København

  Danmark er for alvor blevet ramt af en yogabølge, og det får både gamle som unge til at flokkes til de danske yogastudier. Det er især i de danske storbyer, at yoga har vundet indpas.

  Yoga er især blevet populært, da det er en sport, som kan dyrkes af alle uanset alder og køn. Det er med andre ord ikke er krav, at man skal være smidig, når man starter med at dyrke yoga. Det er muligt at finde yogahold med mange forskellige sværhedsgrader, og derfor kan du også sagtens finde et hold, selvom du er begynder.

  Bikram yoga i københavn

  Det er ikke specielt dyrt og man kan oftest købe en enkelt lektion, så man kan fornemme om det er noget man kunne blive grebet af. Yoga gavner både krop og sjæl. Derfor er der mange, som bruger det til afstresning, hvis de har en hård hverdag. Bor du i København, og har du lyst til at prøve yoga, så har du masser af valgmuligheder. Læs blot med her.

  Københavns bedste yogastudier....

  Læs mere »
 5. Yoga Kolding

  Yoga Kolding

  Yoga i Kolding

  Danskerne er blevet helt tossede med at dyrke yoga. Det er en fremragende metode til at finde lidt indre ro og balance i en dagligdag, der er præget af karriere, stress og andre gøremål. Yoga har i mange år været noget, som man kun dyrkede i de større byer, hvor der var en enkelt klub eller to. Men i de senere år er der dukket flere og flere studier op, hvor man kan prøve kræfter med yogaens vidunderlige verden. Det gælder naturligvis også i Kolding.

   

  Her kan du dyrke yoga i Kolding

  Selvom mange ville kalde Kolding for provinsen, så behøver man ikke undvære yoga, da der er en masse gode steder, hvor man tilmelde sig yogahold. Yoga Kolding er et studie, hvor man kan dyrke yoga, Wellbi harmoniøvelser og få massage. Det er et behageligt sted, hvor det hele foregår i uformelle omgivelser, og i et tempo, som maner til indre ro og meditation.

  AOF Center Sydjylland tilbyder også en række med forskellige yogaty....

  Læs mere »
 6. Yoga i Hellerup

  Yoga i Hellerup

  Yoga i Hellerup

  Yoga er mere end bare en sport. Det er også en kilde til afstresning og en god måde at komme bedre i kontakt med sin egen krop. Derfor er det heller ikke underligt at Hellerups yogastudier oplever en stor tilstrømning af danskere, som gerne vil lære mere om mulighederne ved yoga. Her kan du læse mere om dine muligheder for at dyrke yoga, hvis du bor I Hellerup.

  Her kan du dyrke yoga i Hellerup

  Hos YogaFactory får du mulighed for at deltage i syv forskellige typer yoga – heriblandt Hatha Yoga, Astanga Yoga og Yin Yoga. Med andre ord er der rig mulighed for at prøve forskellige typer yoga, og du får chancen for at finde den type, som du foretrækker.

  Studiet velkommer alle uanset køn, alder og erfaring med yoga. I stedet er der fokus på at holde kroppen sund og stærk, og der er mulighed for at deltage på daglige yogahold.

  Hot yoga i Hellerup

  Hvis du....

  Læs mere »
 7. Pilates Aalborg

  Pilates Aalborg

  Pilates Aalborg & Træning hos Pilates Aalborg

  Pilates Aalborgs flottes træningslokaler ligger på Skelagervej 375A, Hasserisgaard. Alle instruktørerne hos Pilates Aalborg er certificerede i en eller flere Pilates-, Reformer- eller Yoga-uddannelser. Den høje faglighed blandt vores instruktører sikrer, at instruktørerne har en professionel tilgang til træningen. Derfor har vores instruktører også altid overskud til at tage hensyn til den enkelte. Pilates Aalborg har nemlig træning med dig i fokus.

  Få mere ud af hverdagen

  Når du træner hos Pilates Aalborg, opbygger du ikke kun muskelmasse, du styrker også samspillet mellem din krop og dit sind.

  Netop dette samspil er afgørende for vores daglige velbefindende.

  Med de Pilates-, Yoga- og Reformer-hold du kan deltage i hos Pilates Aalborg, får du mulighed for at styrke din bal....

  Læs mere »
 8. Yoga i Vejle

  Yoga i Vejle

  Yoga i Vejle

  Leder du efter undervisning i yoga i Vejle, så fortvivl ikke.

  Der findes masser af steder, hvor du kan dyrke din yoga. Hos Yoga Studio kan du få undervisning i yoga og meditation. Yoga by Heart tilbyder undervisning i hatha yoga for begyndere og letøvede.

  Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

  Hvis du søger efter mere eksklusivt sted at dyrke yoga, er Hotel Vejlefjord måske stedet. Her kan du udover yoga og meditation også forkæle dig selv med termiske bade, saunagus, massage og ansigtsbehandlinger mm....

  Læs mere »
 9. Yoga i Valby

  Yoga i Valby

  Yoga i Valby

  I Valby kan du bl.a. dyrke yoga hos Kursuscentret Kilden, som tilbyder yoga og chakra kurser, yoga dance og mindfulness.

  Yoga Bliss drives af Tanja Ottesen, som underviser både på Yogacentralen på Frederiksberg og i Fitness World i Valby. Du kan også få yogaundervisning YOGA i Valby, som har yoga for alle og yoga for gravide, samt hensynstagende yoga i samarbejde med Gigtskolen.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

   ....

  Læs mere »
 10. Yoga i Slagelse

  Yoga i Slagelse

  Yoga i Slagelse

  Der er ingen undskyldning for ikke at lave yoga i Slagelse. Hos Livsnyder Yoga Studio kan du finde forskellige yogahold, som bliver afholdt hver uge. Du kan også deltage i yogahold eller få enetimer hos Charlotte Kaaber, der underviser i astanga yoga, hatha yoga, meditation og pranayama (vejrtrækningsøvelser), samt har også workshops og foredrag.

  Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

  Yoga Garden har yogahold hver onsdag. Også Fitness, Fitness World, AOF og LOF tilbyder yogaundervisning.

   ....

  Læs mere »