Yogamåtte test

Yogamåtte bedst i test – se vores bedste yogamåtter. Der findes efterhånden et væld af forskellige yogamåtter på markedet, og det kan være noget af en jungle, særligt som nybegynder, at finde ud af, hvilken yogamåtte du skal vælge. Selv er vi heldigvis ikke i tvivl om, hvilke yogamåtter vi ville tage et grundigt kig på og overveje en ekstra gang. Ifølge diverse tests på nettet er en økologisk Ecoyoga yogamåtte bedst i test, hvis du søger en god allround yogamåtte til at praktisere mange forskellige typer af yoga på. Er du primært på udkig efter en god yogamåtte til hot yoga, er vores hot yoga-måtter fra Yama det bedste bud, og dem har vi derfor også valgt at give et par ord med på vejen.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Økologisk yogamåtte bedst i test

En økologisk yogamåtte fra Ecoyoga er ikke blot det mest miljøvenlige valg, når det kommer til yogamåtter. Den økologiske yogamåtte giver dig også den mest optimale oplevelse med at dyrke yoga. Ecoyoga yogamåtter er fremstillet i naturgummi uden brug af PVC, og de har en slidstærk og skridsikker overflade, så du ikke skal bekymre dig om din sikkerhed – selv ikke under de mest avancerede yogastillinger. I stedet kan du koncentrere dig om at nyde roen og få strukket kroppen godt igennem, så du bagefter er klar til at træde ud og møde verden omkring dig på ny. Selvfølgelig er vores Ecoyoga yogamåtter bedst i test. Vi havde heller ikke forventet andet af de skønne yogamåtter i naturlig, økologisk kvalitet, der får vores varmeste anbefalinger med på vejen.

Yogamåtte til hot yoga fra Yama

Det bedste valg, hvis du ønsker en hot yoga-måtte specielt designet til dyrkning af bikram yoga, også kaldet hot yoga, er en hot yoga-måtte fra Yama. Den har indbygget håndklæde, så den absorberer sveden, hvorved du undgår en fugtig og glat måtte, imens du dyrker yoga. En hot yoga-måtte er også praktisk, idet du slipper for at slæbe både yogamåtte og håndklæde med i yogastudiet eller træningscenteret hver gang, du trænger til en times nærende hot yoga. En hot yoga-måtte fra Yama er certificeret med oeko-tex-mærket, og håndklædedelen er fremstillet af bambusfibre, så yogamåtten til hot yoga er, ligesom den økologiske yogamåtte fra Ecolove, et bæredygtigt valg, der gavner både dig som yogi og naturen omkring dig. Du holder således din samvittighed ren, og det giver god karma i yogastudiet, hvor du hurtigt vil kunne se resultater og mærke effekten af at have valgt den bedste yogamåtte til din yogapraksis. Behov er forskellige, når det kommer til yogaudstyr, så kig dig altid godt for, før du vælger yogamåtte, og gå efter de yogamåtter, der er bedst i test. De er nemlig ikke blot pæne at se på, men også testet funktionelle i praksis, og når alt kommer til alt, er det vel det vigtigste, at din yogamåtte holder, hvad den lover, når det virkelig gælder. Find din nye yogamåtte her blandt vores bedst i test-yogamåtter. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dit køb godt i hus!