Om os

Philip, hvorfor har du startet yogalove.dk?

Yogalove.dk er en invitation til dig om at åbne døren ind til et univers med de bedste yogablogger og de mest garvede yogiene, mester og ildsjæle. Her finder du også gode tips og ideer til alt fra yogamåtter og tøj til mindfulness. Se det som en gratis gave til dig som bare ikke kan leve uden yoga i hverdagen… arkurat som mig. Kodeordet, eller kærligheden, er yoga. For mig handler yoga ikke om tro, et liv med afsavn, posebukser eller underlig indisk sang. Det handler om en følelse i kroppen, i hjertet, i hoved. Det handler om en træningsform som forener muskler og mindfulness. Det handler om ønske, gøre og giv mere. Og få mere…..ud af livet. Tanken er en side hvor det er plads til at dykke dybere ned i yoga gennem ord og billleder. Og ikke mindst møde nogle af de spændende yogapersonligheder vi har her i Skandinavia. En inspirerende hjemmeside fuld af inspiration til hvor og hvordan du kan finde frem yoga studier i landet og til den yogaformen som passer dig bedst, inklusiv beskrivelser av de mange yogaformer.

Hvorfor yoga?

Fordi jeg pludselig fandt mig selv et sted i livet hvor det var oplagt at rydde op, starte forfra, kigge indaf. Jeg har i mange år levet det hurtige city-business-party-liv. Efter en opbremsning havde jeg brug for at finde ud af hvad der skete indeni mig. På en eller anden måde endte jeg ned hos Hamsa Yoga en dag...ved faktisk ikke hvordan, kendte ikke noget til Hamsa, eller yoga for den sags skyld. Her bagefter kan jeg se at jeg nok bare fulgte mit hjerte. Havde en søgen, en længsel jeg ikke vidste hvordan jeg skulle forholde mig til. Noget med at starte forfra...Og noget med at finde en balance mellem en hurtig hverdag, at være far, at være noget for andre.

Så, måske lidt corny, men yogalove.dk er startet ud af kærlighed og taknemmelighed til det yogaen har været på min egen vej, en ven, et lys, en inspiration...på den moderne, storby yogini-agtige måde.

Af hjertet tak til dem jeg har mødt på min vej som har bidraget og støttet op om Yogalove.dk. Evig taknemlighed til Hamsa Yoga Studio for inspiration til at opdage hvem jeg er.”

 

Alt godt Philip